Razvod Snežane Dakić svet tabloid svet portal svet
Svet

November 11, 2023 09:00

By

Snežana Dakić otvoreno o razvodu, medijskom pritisku i kako je sve to uticalo na njenu ćerku

Razvod Snežane Dakić se desio pre devet godina

Voditeljka Snežana Dakić je bila u braku sa biznismenom Vladimirom Mikićem sa kojim ima ćerku Lauru. Nažalost, do kraha braka je došlo pre devet godina, a u jednom intervjuu poznata voditeljka je govorila o strahu koji je imala kada je njena ćerka u pitanju i kako će se razvod odraziti na nju.

Razvod Snežane Dakić svet tabloid svet portal svet

ATA images

Razvod Snežane Dakić je za nju i ćerku bio traumatičan

Voditeljka ističe da je najviše brinulo kako objasniti ćerki Lauri, koja je u trenutku razvoda imala samo osam godina, da više neće živeti kao porodica. Snežana Dakić je rekla da je bila prilično uplašena kako će njena ćerka sve to prihvatiti, a i ona je sama bila istraumirana jer je zbog zdravstvenog rizika već imala ugrađen stent u glavi i plašila se kako će to podneti iz z,  najteže joj je bilo zbog medijskog pritiska.

“Bila sam poprilično uplašena kako će to prihvatiti. I sama sam bila istraumirana prethodnim zdravstvenim rizikom, posle čega sam dobila stent u glavu. Ipak, možda mi je najteže padao medijski pritisak. Prolazila je sa mnom kroz razne životne faze, nikada je nisam lagala. Delile smo sve, i razočaranja, suze, smeh” – rekla je Snežana.

Kada je vaspitavanje u pitanju, Snežana ističe da sa ćerkom ima odnos koji se gradi na poverenju i da za sebe smatra da nije strog roditelj jer se prema ćerki odnosi sa poštovanjem i ljubavlju.

Razvod Snežane Dakić svet tabloid svet portal svet

Foto: Instagram

Pročitajte Podmladila se pored njega – Dečko Snežane Dakić je ovaj mlađi poznati glumac, najavili i svadbu FOTO

“Nisam stroga, pre bih rekla da sam fer roditelj. Odnosim se prema Lauri sa ljubavlju, razumevanjem i poštovanjem. Ukazujem joj poverenje i baš zato što nema tabua i treniranja strogoće, nema ni razloga da me laže. Rekla bih da sam savremena majka, vaspitavam je u skladu sa onim u šta i sama verujem” – izjavila je voditeljka za “Hello”.

Podsetimo, voditeljka Snežana Dakić je putem medija saznala za neverstvo svog supruga i nakon šest meseci od toga došlo je do zvaničnog razvoda. Razvod Snežane Dakić je za voditeljku bio veoma bolno iskustvo, a mediji su budno pratili sve što se dešava u njenom životu.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Instagram