Jovana Jeremic
Svet

11 Novembra, 2021 09:58

RAZVODI se Jovana Jeremić?! Njen potez i izjava začudili sve!

Poznato TV lice Jovana Jeremić, često ume da šokira, i zbuni javnost svoji potezima, pa posle i izjavama. Međutim do sada to nije radila kada je reč o njenom braku. Ipak, voditeljka je uspela ponovo, i sada se svi pitaju: Razvodi se Jovana Jeremić?

RAZVODI se Jovana Jeremić?!

Voditeljka Jovana Jeremić godinama je u braku sa Vojislavom Miloševićem sa kojim ima ćerku, a sada je podgrejala priče o razovodu od supruga.

Kako se navodi, Jovana i Vojislav prolaze kroz bračnu krizu, te je sada iznandila novim potezom kada je reč o krahu braka, piše Kurir.rs.

Takođe, voditeljka je dodatno navela mnoge da pomisle da nešto nije u redu u njenom braku, kada je nedavno ispričala da ima hrabrosti da se razvede.

Imam problem što me startuju oženjeni. Ja nisam tip žene da bih pristala da budem nekom ljubavnica. Ja prva nisam prevarila. Ako osetim da mi ne ide u braku, ja ću se razvesti. I to ne treba da bude „vau, razvela se Jovana Jeremić“, kad se bude dogodilo, i ako se dogodi. Zato što ja ne varam, ako mi ne odgovara da živim kako sam živela, normalno da ću da izađem iz braka i da idem dalje. To su teške odluke za koje ja imam hrabrosti. Tako da nemoj da mi dolaze neki zauzeti muškarci i da mi pričaju priče da ne mogu, da imaju dete, da im je žena bila tu u nekim trenucima… Vidi, ako sam mogla ja, svako drugi može – rekla je Jovana i zbunila sve izjavom o braku.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ