

Anastasija podelila recept za preukusan, brzinski ručak: Svideće se i najvećim izbirljivcima (recept)
Anastasija Ražnatović otkad se preselila u Sevilju neretko sa svojim pratiocima na Instagramu podeli snimke iz kuhinje u kojoj priprema najrazličitije specijalitete. Kako je njen suprug Nemanja Gudelj vegetarijanac, pevačica uglavnom sprema jela bez mesa, a recept Anastasije Ražnatović za pastu je upravo takav.

Kako uživa u ukusnim obrocima, ali ne voli previše vremena da provodi u kuhinji, Anastasija uglavnom priprema jednostavne obroke.
Jedan od njih je pasta za čiju pripremu je potrebno samo desetak minuta. Reč je o italijanskoj pasti „Aglio e olio“.
Recept Anastasije Ražnatović priprema se za nekoliko minuta
Sastojci:
– pakovanje testenine poizboru
– malsinoo ulje
– beli luk
– parmezan
– peršun

Priprema:
Testeninu obariti u slanoj vodi. Odvojiti jednu čašu kipuće vode iz testenine, a ostatak procediti.
U tiganju zagrejati maslinovo ulje, apotom na njemu propržiti listiće tanko sečenog belog luka, a kad su proprženi u njih dodati čašu vode u kojoj su se kuvale špagete i ostaviti da to ključa narednih desetak minuta.
Testeninu začiniti solju i biberom, a potom po njoj posuti proprženi veli luk, a na kraju dodati parmezan i sitno sevkani peršun.