

Ovim jelom su poslužili Nemanju kada je prvi put došao kod Ražnatovića: Nije želeo ni da ga proba
Recept Anastasije Ražnatović za jelo koje Gudelji ne jedu
Anastasija Ražnatović za razliku od majke veoma voli da kuva, a neretko sa svojim pratiocima na Instagramu podeli fotografije jela koja je pripremala. Tako su jednom prilikom njeni pratioci imali priliku da vide recept Anastasije Ražnatović za pitu s mesom. A, upravo to jelo bilo je prvo koje je ona pripremila za Nemanju. Međutim, on ga nije ni probao, ali ne zato što je loše ispalo, već zato što je vegan, kao i cela njegova porodica.

Instagram printscreen
– Upoznali smo se preko prijatelja, kliknulo je na prvu. Kod njega mi se dopada sve, za sada je sve okej – rekla je Anastasija na početku veze s Nemanjom, a upitana koje prvo jelo koje pripremila svom izabraniku pevačica je rekla:
– Spremala sam mu pitu s mesom.
Recept Anastasije Ražnatović za pitu s mesom
Sastojci:
– 400 do 500 g mlevenog mesa
– jedan crni luk
– peršun
– 2-3 jaja
– malo kisele vode
– pakovanje gotovih kora

Instagram printscreen
Priprema:
Pita po rceptu Anastasije Gudelj lako se pravi, a prvo što treba da uradite je da iseckate i izdinstate luk, a zatim dodate mleveno meso. Posolite i pobiberite i na kraju dodajte iseckani peršun. Tepsiju premažite uljem, pa stavite prvu koru i opet je malo poprskajte uljem ili istopljenim puterom.
Poređajte tako četiri do pet kora, pa sipajte pola smese, zatim još nekoliko kora i ostatak smese. Zatvorite sa dve kore, a svaku poprskajte sa malo ulja ili putera. Jaja dobro umutite, dodajte malo kisele vode, pa sipajte preko pite. Pecite je na 230 stepeni oko pola sata.