

Ovu poslasticu deca Ane Sević obožavaju: Brzo se priprema, a ukus joj je neodoljiv (recept)
Recept Ane Sević za prolećnu poslasticu
Pevačica Ana Sević veoma vodi računa o svom izgledu, pa slatkiše ne jede onoliko koliko bi volela. Međutim, s vremena na vreme sebi da oduška. To je učinila i juče kada je sebe počastila brzom poslasticom od jagoda. Recept Ane Sević za ovaj slatkiš je veoma jednostavan.

Ivan Vučićević
Brza priprema i neodoljiv ukus je ono što karkateriše ovu poslasticu koja je idealna za ovaj period, s obzirom da se pravi od jagoda.
– Raketa do leta – napisala je pevačica šaljivo uz fotografiju slatkiša koji i njena deca obožavaju.
Recept Ane Sević jednostavan je
Sastojci:
– jagode
– čokolada
– krem od pistaća

Priprema:
Jagode očistiti od peteljki i dobro oprati. Rasporediti po nekoliko jagoda u činijice. Preliti ih otopljenom čokoladom i kremom od pistaća.
Priprema krema od pistaća:
Ukoliko se odlučite da sami pripremite krem od pistaća možete ga napraviti veoma jednostavno. U blender ubacite 200 grama neslanih oljuštenih pistaća koje ste pre toga dva minuta prokuvali i deset minuta držali u ključaloj vodi, a potom propržili. Potom u blender dodati 2 kašike biljnog ulja, 100 mililitara mleka, 1 kašiku meda, 1 kašičicu ekstrakta vanile, 100 grama bele čokolade i prostohvat soli. Sve izblendate i dobićete savršen krem od pistaća.