

Jednostavno i brzo, a ukusno jelo koje može da pripremi čak i dete: Miloš Biković otkrio recept za ovaj specijalitet
Recept Miloša Bikovića za gaspaćo je savršen
Glumac Miloš Biković nedavno je postao otac i u toj ulozi se odlično snalazi, kao i u onim filmskim i pozorišnim. Međutim, malo je poznato da se glumac jedanko dobro snalazi i u kuhinji.
Kako veoma vodi računa o svo zdravlju on najradije priprema zdrava, ali ukusna jela. Jedno od njih je gaspaćo, a recept Miloša Bikovića za ovu čorbu pročitajte u nastvaku teksta.

Ata images
Miloš smatra da je pravilna ishrana izuzetno važna, bez obzira na to da li se profesionalno bavite sportom ili jednostavno vodite računa o svom zdravlju i fizičkom izgledu.
Pročitajte Toni progovorio o ljubavnici, zajedničkom životu s njom i njenoj trudnoći
Jelo koje glumac rado sprema i koje ga posle celodnevnih snimanja vraća u život je osvežavajući gaspaćo. Ovo jelo se brzo i jednostavno priprema, a može da ga napravi i dete koje se tek uči kulinarskim veštinama.
Recept Miloša Bikovića za gaspaćo
Ovo su sastojci koji su vam potrebni:
– 2 paradajza
– pola glavice crnog luka
– 1 slatka paprika
– 1 krastavac
– čen belog luka
– 1 jaje
– pola kašičice začina
– malo mlevenog bibera
– grančica svežeg peršuna
– 2 kriške hleba

Youtube printscreen
Uputstvo za pripremu:
Uklonite koricu sa kriški hleba i potopite ga u vodu. Ostavite ga u činiji da odstoji. Najbolje je da koristite bajat hleb, a od korice napravite prezle. Povrće isecite na komade i stavite u blender. Dodajte maslinovo ulje i hleb koji ste prethodno potopili. Hleb će vašem gaspaću dati teksturu i gustinu.

Youtube printscreen
Dodajte malo maslinovog ulja u blender i začinite biberom i peršunom. Dodajte vodu ukoliko je potrebno da se sastojci lepo umute. Dobijenu smesu prespite u činiju. Ostavite gaspaćo u frižider da se ohladi. Za to vreme skuvajte jaje, oljuštite ga, isecite i dodajte u ohlađeni gaspaćo.
Dodajte krutone. Sve je spremno za serviranje, pa možete da uživate u ovom ukusnom jelu!