![Recept Nine Seničar za gibanicu svet novine svet portal](https://svet-scandal.rs/wp-content/uploads/2024/06/nina-senicar-ata-images-360x234.jpg)
![Recept Sandre Bugarski svet novine svet portal](https://svet-scandal.rs/wp-content/uploads/2024/06/igre_sudbine_20032024_0083.jpg)
Nemate vremena, a želite ukusan obrok, Sandra Bugarski vam otkriva brzi recept za savršenu večeru
Recept Sandre Bugarski za rolat sa mesom morate probati
Sandra Bugarski koja je publiku osvojila ulogom Pančete u popularnoj domaćoj seriji “Igra sudbine” pokazala je svoje kulinarsko umeće. Naime, prilikom gostovanja u emisiji “Praktična žena” ona je pokazala kako sprema rolat sa mesom, a recept Sandre Bugarski prenosimo vam u celosti.
![Recept Sandre Bugarski svet novine svet portal](https://svet-scandal.rs/wp-content/uploads/2024/06/prakticna-zena.jpg)
Youtube printscreen/Praktična žena
Recept Sandre Bugarski ćete obožavati, brzo i lako se sprema
Ukoliko imate dilemu šta biste poslužili tokom nedeljnog ili bilo kog drugog ručka, sigurno je da će vam se dopasti neodoljivi rolat sa mesom u roštiljskom sosu (barbecue).
Sastojci za testo:
– 500 g brašna
– 150 ml jogurta
– 150 ml mleka
– kašičica soli
– kašičica šećera
– 1 suvi kvasac
![Recept Sandre Bugarski svet novine svet portal](https://svet-scandal.rs/wp-content/uploads/2024/06/sandra-bugarski-prakticna-zena.jpg)
Youtube printscreen/Praktična žena
Sastojci za nadev:
– 4 šnicle pečenice
– 1 crni luk
– 1/2 šolje kečapa
– 1/2 šolje meda
– 1/4 jabukovog ili vinskog sirćeta
– 1/4 šolje senfa
– 2 kašike vuster sosa
– 2 čena belog luka
![Recept Sandre Bugarski svet novine svet portal](https://svet-scandal.rs/wp-content/uploads/2024/06/sandra-bugarski-.jpg)
Youtube printscreen/Praktična žena
Priprema:
Prvo pravite nadev. U tiganj stavite kečap, med, sirće, senf, vuster sos, seckani beli luk i sve krčkajte na laganoj vatri dok ne dobije gust roštiljski sos. U drugi tiganj stavite šnicle, posolite ih i pobiberite, preko njih stavite luk sečen na listiće i na kraju sos. Sve ukrčkajte nekoliko sati na laganoj vatri poklopljeno dok meso skroz ne omekša.
Zatim umesite testo. Mleko smlačite i dodajte u brašno sa ostalim sastojcima. Sve lepo umesite i ostavite na toplom mestu da naraste. Kada vam je gotovo meso, meso viljuškom iscepkajte i pomešajte sa sosom. Testo razvaljajate u formu kore, pospite mesom u sosu, urolajte u rolat, isecite na kriške i stavite u pleh obložen papirom za pečenje.
Ostavite desetak minuta da naraste još malo i pecite u zagrejanoj rerni na 220 stepeni oko 20 minuta.
View this post on Instagram