Svet

11 Maja, 2021 23:00

Mile Kitić se RAZVODI? Marta rešena da PROMENI ŽIVOT IZ KORENA!

Marta Savić odlučila je da napusti Srbiju i preseli se u Dominikansku Republiku, gde sve češće boravi poslednjih godina i gde je pronašla svoj mir

SELI SE IZ SRBIJE!

 

Pevačica je u dogovoru sa suprugom Miletom Kitićem rešila da investira u nekretninu u mestu Punta Kana, za koju su dali 300.000 evra, saznaje Kurir.

Porodica folkera često je putovala na ovo egzotično mesto na Karibima, a Martu su pandemija koronavirusa i zatvaranje granica u martu prošle godine zatekli upravo tamo. Pošto nije mogla da se vrati u Srbiju, pevačica je produžila odmor u luksuznom hotelu u Dominikani, ali kako je shvatila da neće skoro moći da se vrati u Beograd i da se situacija neće brzo smiriti, počela da je traži nekretninu koju bi mogla da kupi.

Po rečima sagovornika, stan koji je Marta pazarila pre nekoliko meseci ima oko 200 kvadrata, ogromno dvorište sa pogledom na more, a zgrada ima i bazen u svom kompleksu. Cena je oko 300.000 evra, što je i povoljno u odnosu na cene nekretnina u Beogradu, gde poznate ličnosti daju istu sumu za mnogo manje kvadrata.

Još traje renoviranje

Kako Marta voli i da se bavi uređivanjem enterijera, odlučila je da stan koji je kupila potpuno renovira i preuredi, da kupi novi nameštaj i sredi sve po svom ukusu. Renoviranje i dalje traje i privodi se kraju, kada će se pevačica definitivno preseliti tamo.

Inače, Mile i Marta imaju kuću u Beogradu, koja vredi oko 550.000 evra, a osim skupocenog nameštaja, vila ima i bazen, bilijar sobu, malu teretanu, ogroman garderober, nekoliko kupatila. Pevačica je izjavila kako je kuću uredila po svom ukusu i da svako od njih ima svoj sprat, a pored bazena napolju, postoji i bazen unutar vile.

AUTOR: SVET

FOTO: IVAN VUČICEVIĆ, PRINTSCREEN/INSTAGRAM