svet

June 3, 2019 19:47

By

Rijaliti učesnica uživa u kockarnici: Dragana Mitar okušala sreću u slot klubu!

Bivša učesnica druge sezone rijalitija “Zadruga” Dragana Mitar nedavno je napustila Imaginarijum, a iako se pokazalo da nema puno sreće u ljubavi, izgleda da ima u kocki! Naime, atraktivnu brinetu je paparaco zatekao u Makao gold slot klubu koji se otvorio pre dva dana u TC Ada mol. Dragana je po svemu sudeći rešila da vidi da li će je sreća poslužiti kada je u pitanju igra na aparatima i ruletu, pa je pored dobre zabave uspela i da zaradi dodatni novac. Mitrova je ponovo pokazala da je sreća kada su kocka i novac u pitanju, iako to možda nije tako ako se uzme u obzir da sa muškarcima često ima turbulentan odnos.

Inače, po izlasku iz rijalitija, Dragana je izjavila da se nije puno potresla zbog toga što joj po svemu sudeći sledi siguran razvod od supruga Siniše Dragutinovića, te i da je bolje da se razvedu nego da se provode sa strane i imaju zatrovan odnos.

 

“Siniša i ja ćemo se mirno rastati jer nema potrebe da se pravi nikakva drama. Zreli smo ljudi i oboje smo shvatili na čemu smo. Za sada smo odložili potpisivanje papira za razvod, a što se deteta tiče normalno će sve da protiče. On može da ide kod oca kad god poželi. Ostaje nam samo da se dogovorimo oko deljenja nekretnina, sve ostalo je u ovom trenutku manje važno”, rekla je iskreno rijaliti učesnica po izlasku iz Imaginarijuma.

AUTOR: promo

FOTO: promo