svet

December 11, 2015 14:56

By

Romansa počela pre tri meseca: Goga Sekulić rasturila brak biznismenu iz Londona?

goga_sekulic_instagram
Otkako je postala udovica, Goga Sekulić ljubavni život krije kao zmija noge. Međutim, kako Kurir saznaje, pevačica je u vezi sa bogatim biznismenom Džordžom Pikselom, koji živi u Londonu. Njihova ljubav traje već tri meseca, a viđaju se na relaciji Švajcarska-Engleska. Sekulićeva je doprinela da ovaj milioner ubrza brakorazvodnu parnicu sa suprugom, sa kojom je dve godine bio u braku.

“Goga je zaljubljena do ušiju. Svog novog dečka Džordža upoznala je pre pola godine u jednoj diskoteci u Cirihu, gde je nastupala. Međutim, tada se među njima ništa nije dogodilo. On je preko prijatelja uspeo da dođe do Goge i ponovo su se videli kada je ona nastupala u istom klubu. Tada je među njima proradila hemija, koja je tokom vremena postala sve jača”, priča izvor i nastavlja:

“Pošto je pevačica čvrsto odlučila da dečka krije od javnosti, oni se viđaju isključivo u inostranstvu. U Srbiju nikad nije dolazio, a ona nema nameru ni da ga dovodi. Lepo joj je sa njim, a on je zbog pevačice čak ubrzao brakorazvodnu parnicu sa suprugom. Želeo je da bude slobodan i da se maksimalno posveti svojoj vezi sa Gogom”, završava sagovornik.

Goga nije želela da otkriva detalje:

“Nakon tragedije koja mi se dogodila, čvrsto sam rešila da o svom ljubavnom životu ne govorim za medije. Hvala vam na pozivu, ali ne bih ništa da komentarišem”, poručila je Sekulićeva.

IZVOR: Kurir.rs

FOTO: goga sekulić /instagram