bivši dečko ruže rupić
Svet

December 5, 2021 15:15

By

Ruža Rupić u suzama! Pevačica dobila NERVNI slom!

Pevačicu Ružu Rupić ostavio je dečko tokom snimanja njenog spota za novu pesmu.

U suzama napustila snimanje novog spota! 

Mlada zvezda “Hype” produkcije kako saznajemo dobila je slom živaca i kao “oparena” napustila snimanje.  Kako otkriva za Svet portal izvor blizak pevačici, njen sad već bivši dečko, saopštio je Ruži da je među njima gotovo, porukom, dok je ona snimala spot za novu pesmu “Sama sam birala”, koju već neko vreme najavljuje na svom “Instagramu”.

– Bilo je jako napeto i neugodno . Danima smo se spremali da snimamo spot i Ruža je kao uvek dala sebe do kraja. Tokom snimanja stigla joj je poruka od dečka da ne želi više ništa s njom, da ne može da podnese njena svakodnevna snimanja, slikanja, sve te ljude oko nje i da je bolje da se ne viđaju – otkriva izvor blizak Ruži.
ruža rupić nova pesma

Zoran Buđić Kobra

Naš Paparazzo uslikao je Ružu Rupić blizu studija gde se odvijalo snimanje kako nesređena i vidno iznervirana se raspravlja na telefon i dere se da je cela ulica čuje.
Hteli smo samo da zavirimo na snimanje spota za pesmu “Sama sam birala” ne bi li videli prvi kako će to izgledati, a na kraju smo imali šta za videti uplakanu, nervoznu i ostavljenu Ružu Rupić koja baš nema sreće u ljubavi.

AUTOR: SVET

FOTO: Zoran Buđić Kobra