svet

April 11, 2019 19:54

By

ŠA PLAKAO KAO KIŠA! Reper nije imao snage da pročita do kraja rođendansku čestitku koju je dobio od supruge, a evo šta mu je Ivana poručila! (VIDEO)


Nenad Aleksić Ša danas je proslavio rođendan sa svojim cimerima u rijaliti programu “Zadruga 2”, a u kafiću “Dubioza” ih je čekalo veliko posluženje sa hranom i pićem. Reper je odmah pročitao rođensansku čestitku koju mu je poslala njegova supruga Ivana.

“Ljubavi moja srećan ti rođendan. Želim ti sve najlepše i najbolje, jer ti to zaslužuješ. Da ti se ispune sve malene i velike željice. Kada izađeš želim ti još jedan hit, jer ih nije bilo dovoljno. Volim te najviše na svetu, ti si moj život. Stao mi je svet kada si ušao u “Zadrugu”, jedva čekam da izađeš, pa da nastavim normalno da živim” – glasilo je pismo.

Kako Ša nije bio u stanju da pročita poruku do kraja, jer se rasplakao, to je umesto njega učinila Ljuba Pantović, dok je reper sve vreme pažljivo slušao šta mu je supruga poručila.

Nenadu je pismo napisala i mama, a on je odlučio da ga pročita nešto kasnije. Podsetimo, nakon njegovog zbližavanja sa Draganom Mitar, Aleksićeva supruga Ivana je imala priliku da ga poseti u Rajskom vrtu. Tada je on sve vreme plakao, a nakon ove situacije Ša je odlučio da se udalji od ove zadrugarke.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

AUTOR: svet

FOTO: printscreen