LJILJANA JAKŠIĆ SALVETA
Svet

25 Maja, 2022 13:57

Salvetina ćerka prolazi kroz težak period: Deca u školi joj govore da joj je majka kao baba

Salveta je ćerku rodila u pedeset i drugoj godini

Rađanje posle 40. godine postao je globalni trend, a razlozi su ekonomski, zdravstveni, a često i lični. U fokus srpske javnosti ova tema dospela je posle izjave književnice Vedrane Rudan koja je voditeljku Mariju Kilibardu, nazvala „svetskom budalom i babom“, kojoj dete ne treba jer je u 42. godini, na izmaku snage.

Salveta se odlučila na samohrano majčinstvo

O tome kako je postati samohrana majka čak u šestoj deceniji, najbolji primer je glumica Ljiljana Jakšić, publici poznatija kao Salveta, koja je svoju Dariju rodila u 52. godini, i to bez ikakvih problema.

– Moja je lična, a i najbolja odluka u životu da rodim i ne osvrćem se na zlonamerne priče. Uvek ima budala koje ogovaraju, ali o tome je bespredmetno i govoriti. Ako mi je bog dao da rodim zdravo i pravo dete, njime se i bavim i uživamo u svakom danu – sa prepoznatljivim širokim osmehom za Kurir kaže Ljiljana.

Pročitajte: Salveta – U životu moraš da rizikuješ da bi nešto dobio, ja sam ostvarila životni san

Čuvena Salveta rodila je kćerku u 52. godini i vaspitava je u DUHU PRAVOSLAVLJA - Ovo mora da čini | Najnovije vesti - Srbija danas

Svesna je i da ima dece koja zadirkuju njenu ćerku Dariju, da joj je majka kao baba.

– Ali kad se to i desi, moja Darija podigne glavu s ponosom i kaže: „To je moja mama!“ Darija je porasla i već postajemo i drugarice, baš se konsultovala sa mnom o tome šta da obuče za slikanje u školi – priča harizmatična glumica Ljiljana Jakšić.

– To uvek može da se desi, pa i mladima. Uostalom, Darija i ja imamo planove do tri cifre. Dakle, mama će da pređe sto – sa osmehom zaključuje Ljiljana.

IZVOR: NEWSLITE

FOTO: PRINTSCREEN