svet

October 8, 2013 14:07

By

Samo nek se troši: Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić proslavili 600 dana zabavljanja!

milutin-mrkonjic-ana-bekuta-
Socijalista Milutin Mrkonjić i njegova izabranica Ana Bekuta pre dve večeri su u restoranu „Jezero Ada“ uz prijatelje, ali i poznate pevače, proslavili 600 dana svoje ljubavi, saznaje Kurir.
– Sve je počelo neobavezno, kao obična večera. Ali gde je Mrka, tu je dobra atmosfera i štimung i naravno njegova ljubav prema Ani. Među zvanicama su bili Predrag Živković Tozovac, zajednički prijatelj Mrkin i Anin, zatim Dragan Kojić Keba, kao i Aco Pejović. Oni su, naravno, bili gosti, a za štimung su bile zadužene zvezde „Granda“ Milan Mitrović, Dragi Domić i Vanja Mijatović. Lumpovalo se, veselilo, pevala je i Ana, a gosti su ostali bukvalno do sedam sati ujutru – otkriva izvor Kurira.
Mrkonjić u izjavi za Kurir kaže da „ako nekog voliš, onda ljubav pokazuješ svaki dan“.
– Nije bilo ništa specijalno, večera s prijateljima – kratak je bio bivši ministar, odskora poslanik socijalista u parlamentu Srbije.
Par je u početku krio vezu od očiju javnosti, ali su posle izvesnog vremena prestali da se skrivaju, pa su mediji bili puni njihovih zajedničkih susreta i izliva nežnosti. Iako vremešnom socijalisti u ljubavi cvetaju ruže, to mu očigledno nije dovoljno, već svakodnevno radi na poboljšanju svoje karijere, pa lobira po stranci kako bi pridobio naklonost članova svoje partije za kandidaturu za gradonačelnika na predstojećim izborima u Beogradu.

izvor: Kurir
Foto: Damir Dervišagić