Scandal

21 Decembra, 2020 11:24

Sanja OČAJNA nakon raskida sa Anđelom! Ova stvar ju je dotakno DOTUKLA!

Sanja Stanković progovorila o turbulentnoj vezi sa Anđelom Rankovićem, ali o njihovom raskidu koji je već nekoliko dana glavna tema u Zadruzi.

Zadrugarka otkrila koja stvar ju je dodatno dotukla!

Naime, Sanja je sa suzama u očima priznala da ju je dotuklo to što je zbog veze sa Rankovićem izgubila neke veoma bitne ljude, ali i da je pojedini zadrugari ismevaju zbog propale romanse.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Why always me? (@andjelo7)

Nemam snage ni da govorim, koliko se loše osećam. Sutra izlazim iz njegovog kreveta, problem je kad dođemo do teme šta ćemo. Sinoć smo pričali i rekao mi je da ima potrebu i da me poljubi i zagrli, ali to nije fer prema meni. Rekao mi je da bi bilo najbolje da se sklonim od njega. Teško mi je, jer sam mislila da je to to. Izgubila sam neke osobe zbog ove veze van i grize me savest zbog toga – govorila je Sanja kroz suze.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic)

Jedan dan mi priča da mu treba devojka i pažnja, a kada je ušao u vezu sa mnom, onda mu je sve postalo pritisak. Od trenutka kada je Goca ušla sam ja posumnjala u njega, jer sam videla da ga je to poremetilo, što mi je posle i on priznao. Pitala sam ga da li i dalje voli Teodoru, a on mi je šapnuo DA. Užasno mi je da ga tešim zbog druge devojke. Umorna sam od svega. Samo ga krivim zbog toga što je znao šta ja gubim ako uplovimo ovde u nešto, a ipak je ušao sa mnom u vezu – rekla je Stankovićeva i dodala:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Tomic (@matora23)

Mislim da je čak i Jovani drago što se sve ovo raspalo. I Car me sprda… Ali to sve govori o njima, ja znam kako se ja osećam, sa Matorom je završena priča, više ne osećam ništa prema njoj – zaključila je ona.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ