scandal

19 Februar, 2019 18:30

SANJAO SAM GA TU NOĆ KAD JE NASTRADAO: Hasan Dudić kao da je PREDOSETIO Šabanovu SMRT! Pevač TUGU utapa LEKOVIMA!


Vest da je kralj narodne muzike Šaban Šaulić nastradao u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj Hasan Dudić je teško podneo, a kako navodi, nakon što mu sedativi nisu pomogli, intervenisala je i Hitna pomoć.

– Šaban je bio moj brat, moja i njegova majka su rođene sestre. Nije mi bio samo prijatelj nego rod rođeni, rodili smo se pod istim krovom. Ne mogu da se smirim, pod lekovima sam evo od trenutka kad sam saznao za užasnu nesreću. Juče je Hitna pomoć dva puta dolazila koliko mi je loše bilo. Ništa više neće biti kao što je bilo, žao mi je što je takav kraj doživeo. Ne mogu da prihvatim da ga više nema. Mnogo je radio, tako mu je suđeno bilo, da bude rob. Naravno da je voleo da peva, tražen je bio, nije mogla svirka da prođe bez njega –rekao je folker za Blic.

Hasan kroz jecaje priča da su Šabana svi voleli upravo zbog skromnosti i blage naravi koju je imao.

– Jedan je Šaban bio. Njega nikad niko nije mrzeo, govorili su da je glava bez jezika bio. Nikad nikome nije rekao ružnu reč. Bio je tih, nije voleo galamu i svađu. Neki su mislili da je on raskalašan, ali bio je jako povučen, tek kada se sa nekim sprijatelji onda je voleo da priča i da se šali. Nikad se takav više neće roditi.

U noći u kojoj je Šaban Šaulić nastradao Hasan je bio u porodičnom domu, ali tvrdi da kao da je mogao da nasluti da se nešto loše dešava.

– Tu noć kad je nastradao sam ga sanjao. Budio sam se u dva, pa u četiri, pa u pola pet. Nisam mogao da zaspim stalno mi je bio pred očima. Borio se nešto, teško mu je bilo, a i meni. Ovo je za mene smak sveta, Šaban mi je bio više nego brat. Od kako znam za sebe on me je svuda vodio i non stop smo u detinjstvu bili zajedno. On je umro i umrlo je nešto u meni – zaključio je Hasan Dudić.

Šaban Šaulić je u nedelju u saobraćajnoj nesreći poginuo u Nemačkoj, vraćajući se sa svog poslednjeg nastupa. Automobil u kom se vozio udario je drugi auto, kojim je upravljao nemački državljanin, koji je bio pod dejstvom alkohola, a tamošnja policija saopštila je juče da je preminuo i Mirsad Kerić (43), vozač automobila u kojem je život izgubio Šaban.

https://svet-scandal.rs/vesti/hasan-dudic-dobio-stan-od-drzave-ali-je-zbog-ovoga-bas-besan/

AUTOR: scandal!

FOTO: Ivan Vučićević