Odluka Suzane Jovanović
Star

April 15, 2022 15:17

By

Rastanak je morao da se desi: Suzanina i Sašina odluka rastužila njihovu decu

Saša i Suzana rastaju se od dece na neko vreme

Suzana Jovanović i Saša Popović odlučili su da se upute u Opatiju, kako bi unajmili majstore, koji će posvećeno renovirati njihov stan. Naime, Saša namerava da odmah po završetku sezone “Zvezdi Granda” spakuje kofere i otputuje u Opatiju, a ovoga puta pratiće ga i Suzana.

Kada su kupili tu nekretninu sredili su je po svom ukusu i po svojim potrebama, ali sada je vreme za male promene i za malo osveženje. Odlučili su da prekreče unutra, ali da srede i spoljnu terasu koja izlazi na njihov privatni bazen. Suzana je krenula sa Sašom kako bi odabrala boje, a želi i da menja nešto kako bi na leto mogli da uživaju. Sve to ih neće koštati manje od 30.000 evra, jer hoće neki nameštaj da menjaju – kaže izvor za “Star” i otkriva da je Saša i Suzana donelu su odluku koja je pre svega iznenadila Aleksandru i Danijela.

saša popović

IVAN VUČIĆEVIĆ

Saša i Suzana decu ostavljaju u Beogradu

Saša planira da čim se završi sezona spakuje kofere i da se preseli u Opatiju, gde ima usidren i svoj brod. Plan mu je da ostanu nekoliko meseci kako bi plovili, ali i kako bi im dolazili prijatelji koji su se već najavili. Želi da se naodmara daleko od gužve koja ga okružuje u Beogradu – kaže izvor, a ova odluka najteže je pala deci, koja roditelje neće viđati nekoliko meseci, jer su i Danijel i Aleksandra prilično naviknuti na zajednički život sa roditeljima.

suzana jovanović

ATA IMAGES

AUTOR: STAR

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, ATA IMAGES