Dušica Jakovljević otkaz svet portal svet
Scandal

December 21, 2021 16:29

By

Saša Mirković napravio VELIKO IZNENAĐENJE! Stiže filmski studio i nastavak serije „Aviondžije”!

Nakon niza uspeha u 2021. godini, Hype produkcija na čelu sa producentom i menadžerom Sašom Mirkovićem ne prestaje sa iznenađenjima.

Saša Mirković napravio VELIKO IZNENAĐENJE!

Na konfernciji za štampu predstavljen je novi, svetski opremljen filmski studio Hype produkcije na Beogradskom sajmu koji se prostire na 2000 kvadratnih metara i od danas zvanično počinje sa radom.

Novi studio biće idealna pista za poletanje 3. i 4. sezone nebeske komedije “Aviondžije” – delo koje su sinergijom kreirali i lansirali produkcija Hype i Telekom Srbija.

Veoma smo se potrudili da sve jako brzo završimo i mislim da smo kvalitetno uradili, obzirom da smo počeli od nule. Pre samo mesec dana ovde je bio samo beton. Novi studio biće podeljen na dve celine, jedan deo će biti filmski studio a drugi je namenjen za šou programe od kojih će se prvo raditi Beovizija, koja će biti prikazana na jednoj nacionalnoj frenkvenciji. Pored 3. i 4. sezone serije “Aviondžije” koja ima svoju budućnost kao humoristički program, filmski studio rezervisan je i za mnogo novih projekata – rekao je direktor i osnivač Hype produkcije Saša Mirković, potom je premijerno izjavio:

Pored serije “Aviondžije” koja će potencijalno imati priliku da se nađe i na “Netflksu”, publika će moći da uživa u filmu “Kafana na Balkanu” pocvećenom životu Ace Lukasa, a potom i u istoimenoj seriji kao i u još jednom humorističkom programu “Tate u drugom stanju”. Takođe, bih želeo da se zahvalim Telekomu Srbija, Hype produkciji, glumcima, ljudima koji su tako brzo i perfektno izgradili studio kao i Ivanu i Saši Alhamedu na saradnji – izjavio je Saša.

U novim sezonama ove urnebesne komedije rediteljska stolica pripala je Suzani Purković, a publiku u 48 novih epizoda očekuju i novi glumci – Sofija Juričanin, Mladen Sovilj, Ivan Đorđević, Dunja Stojanović, koji se pridružuju članovima avio posade i donose nova zaljubljivanja i sukobe, probleme ali i rešenja. Od stare posade publika će gledati Goksija, Danu, Mileta, Cegera, Medenu… Kako će posada ove godine reagovati na pilota ženskog roda? Kako će se stari likovi snaći u potpuno novim i neočekivanim situacijama? Gde su nestale stare ljubavi i da li će se vratiti? Odgovore na ova, ali i na mnoga druga pitanja, publika će otkriti u novim epizodama letećeg sitkoma “Aviondžije” čije nas emitovanje očekuje na proleće 2022. godine na kanalu Superstar TV. Nove sezone, među publikom omiljenog sitkoma – “Aviondžije”, predstavljaju prvi od mnogobrojnih projekata kojima će vrata novog filmskog studija produkcije Hype biti otvorena.

FOTO: HYPE produkcija