Svet

7 Septembra, 2021 15:13

Saša Popović se OGLASIO pred početka Zvezda Granda! Sve radimo legalno, nikog ne plaćamo na CRNO!

Počelo je snimanje petetneste sezone Zvezda Granda, čiji početka je obelžilo povlačenje Jelene Karleuše iz žirija, i dolazak Svetlane Cece Ražnatović na njeno mestu. Uz to pojavile su se i spkulacije u medijima, da su neki članovi žirija navodno honorare dobijali na crno, što je prvi čovek Granda oštro demanotova.

Saša Popović se oglasio!

Popović je sada po prvi put javno govorio o novoj sezoni, ali isto tako i o nezaobilaznim izmenama.

Petnaesta sezona „Zvezde Granda“ počinje ove godine, malo u izmenjenom sastavu, i naravno, pred svaku sezonu uvek imamo neku frku u medijima. Mislim da će sve proći kako treba, spremni smo, nova scenografija. Znate da je Ceca umesto Karleuše. – istakao je Popović za početak, piše Espreso.

On je takođe istakao da su svi članovi žirija hteli da ostanu pored Cece Ražnatović. Saša Popoviće se oglasio i novinarima kratko ispričao da su sve spekulacije oko poslovanja Granda netačne. On je pojasnio da ukoliko je firma poslovla nelegalno, Amerikanci nikad ne bi bili zaintersovani da je kupe, kao i da svake godine imaju revizorsku kontolu pa je nemoguće da se nešto radili na crno. Popović je rekao i da je u žiriju bilo puno estradnih zvezda, političara, i drugih javnih ličnosti, kao i da niko njih nije tražio novac. On se osvrnuo i na redovan sastav žirija.

Hoću da vam kažem jednu stvar, svi koji sede na tim stolicama, to su najskuplje stolice u državi. Prema tome pitajte Viki, pitajte Anu Bekutu, Mariju Šerifović, pitajte u krajnjem slučaju i Jelenu Karleušu koje su im bile cifre nekada i koje su im sada. Ja znam za koliko pevaju i to su zaista astronomske cifre, oni su zaslužili to, i ja im zaista skidam kapu. – rekao je Popović, prenosi Espreso.rs.

FOTO: IVAN VUČICEVIC