svet

March 14, 2016 17:44

By

SCANDAL! Na licu mesta: Boban Rajović odao poštu Ekremu Jevriću pa poljubio u usta Selmu Bajrami! (video)

rajovic1

Spektakularnim koncertom u prepunoj sali Melrose Ballroom-a u Njujorku Boban Rajović je završio i više nego uspešnu američku turneju na kojoj ga je gledalo preko 10.000 ljudi. Za nepunih mesec dana koliko je trajala turneja, Rajović je odradio šest koncerata a prema informacijama sa terena, Rajović je u svakom gradu u kojem je nastupao oborio rekord posećenosti, čemu u prilog govore fotografije i video snimci sa lica mesta.

Na koncertu u Njujorku Rajović je ugostio koleginicu Selmu Bajrami.

Pre nego je najavio svoju koleginicu, Rajović je publiku zamolio da minutom ćutanja odaju poštu nedavno preminulom Ekremu Jevriću. Za to vreme su se na video bimu “vrtele” fotografije Ekrema Jevrića(pogledajte OVDE)

Nakon toga, koncert je nastavljen a Bobanu se na bini pridružila “žena sirena” i otpevala par pesama. Da su u više nego dobrim odnosima pokazali su srdačnim pozdravima i poljupcima a neke su i šokirali pravim “filmskim” poljupcem u usta.

Koncert je potrajao do jutarnjih sati a raspevana publika je Rajovića jedva pustila da ode sa bine.

Inače, turneju po Americi Boban je iskoristio i kako bi okupio porodicu, obzirom da je mladja ćerka Andjela već neko vreme u Americi. Tako su ćerka i supruga ostale u Njujorku da troše pare a Rajović se vraća u Evropu gde će nastaviti sa nastupima ali i sa pripremama za velike koncerte u Spaladium areni u Splitu 15.aprila i u Areni Zagreb 20. maja.

 

AUTOR: ivan vuković

FOTO: ivan vuković