svet

February 20, 2016 17:02

By

SCANDAL! na sajmu turizma: Jelena Tomašević poziva u Budvu, za vas specijalni popust!

Jelena Tomasevic Sajam Turizma 2016 foto Ivan Vucicevic (35) copy

Turistička organizacija opštine Budva i Hotelska grupa Buvanska Rivijera i ove godine samostalno se predstavljaju na međunarodnom sajmu turizma koji se do 22. februara održava u Beogradu. Za sve čitaoce tabloida SCANDAL! HG Budvanska Rivijera nudi specialni popust za smeštaj u svim svojim objektima.

Tako su vam na raspolaganju hoteli Mogren, TN Slovenska plaža i Aleksandar u Budvi, Palas i Castellastva u Petrovcu i hotelu Lipka! HG Budvanska Rivijera je i za ovu sezonu spremila puno iznenađenja za sve goste koji se odluče da letuju u njihovim objektima.

TOB je najavio 14. Međunarodni turistički Karneval, koji će početi 6.maja i trajati tri dana. Nakon završetka glavne karnevalske povorke nastupiće Jelena Tomašević, koja je i bila gost TOB-a.

Jelena Tomasevic Sajam Turizma 2016 foto Ivan Vucicevic (86) copy

Veliku pažnju medija, pored prisustva značajnih gostiju iz sveta turizma, kulture i zabave privukla je i nagradna igra “Točak srece”, gde su kao sponzori brojnih nagrada, pored Turističke organizacije opstine Budva, učestvovali i brojni budvanski privrednici i hotelijeri. Trećeg dana nastupa će se predstaviti “Sea Dance festival”.

Sve vreme trajanja sajma, pored Jelene Rađenović, direktorke TOB-a, opstinu Budva i njene turističke potencijale prezentuje i Srđa Popović, predsednik Opštine Budva.

Sajam Turizma 2016 HTP Budvanska Rivijera foto Ivan Vucicevic (4) copy

 

AUTOR: Ivan Vuković

FOTO: Ivan Vučićević