Šejla Zonić pobednica "Zvezda Granda" svet novine svet portal
Svet

June 9, 2024 09:00

By

Pobednica Šejla ima neobičnu životnu priču, a njena odluka oduševila je Cecu i Anastasiju

Šejla Zonić pobednica “Zvezda Granda” osvojila srca žirija i publike

Sinoć je održano veliko finale muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, a pobedu je odnela Šejla Zonić kojoj je mentor bila Svetlana Ceca Ražnatović.

Šejla Zonić pobednica "Zvezda Granda" svet novine svet portal

Ivan Vučićević

Šejla Zonić pobednica “Zvezda Granda” oduševila svojim nastupom

Šejla Zonić, mlada i talentovana pevačica, zauzela je posebno mesto na muzičkoj sceni ovogodišnjeg takmičenja “Zvezde Granda“. Ne samo da je osvojila srca žirija i publike svojom izvanrednom vokalnom sposobnošću i scenskim nastupom, već je poznata i po tome što je najobrazovanija kandidatkinja koja se ikada takmičila u ovom popularnom muzičkom šou koji postoji preko dvadeset godina.

Ona je rođena u Nemačkoj, ali se brzo preselila u Sanski Most gde je provela čitavo detinjstvo, ali je njena ljubav prema muzici bila evidentna još od malena. Pohađala je muzičku školu gde je savladala osnove muzičke teorije i pevanja.

Njena posvećenost obrazovanju nije se zaustavila na tome. Nakon završene srednje muzičke škole, Šejla je upisala Muzičku Akademiju u Sarajevu gde je nastavila da usavršava svoje znanje. Diplomirala je s najvišim ocenama, a njeni profesori često su je hvalili kao jednu od najperspektivnijih mladih muzičkih umetnika svoje generacije.

Šejla Zonić pobednica "Zvezda Granda" svet novine svet portal

Ivan Vučićević

Tokom svog učešća u “Zvezdama Granda”, Šejla je imala priliku da pokaže sve što je naučila tokom godina obrazovanja i rada na sebi. Od pevanja popa, preko zabavne muzike, do narodnjaka.

Pročitajte  Počelo finale – Ceca blista, Anastasija kao sa modne piste, Đurišićka dovela unuku

Njeni nastupi su bili tehnički savršeni, emocionalno bogati i izuzetno profesionalni. Žiri je bio impresioniran njenom sposobnošću da prenese emocije kroz pesmu, dok je publika uživala u svakom njenom izvođenju.

Šejla je takođe poznata po svojoj skromnosti i prizemnosti. Iako je stekla veliku popularnost zahvaljujući takmičenju, ostala je verna sebi i svojim vrednostima. Uvek ističe važnost obrazovanja i neprestane posvećenosti radu, bez obzira na uspeh koji je postigla.

Šejla Zonić pobednica "Zvezda Granda" svet novine svet portal

Ivan Vučićević

Aktivno učestvuje u različitim dobrotvornim akcijama i često nastupa na humanitarnim koncertima. Njena želja da pomogne drugima i doprinese zajednici dodatno je ističe kao izuzetnu osobu. Kako ističe, najveća podrška joj je suprug Armin.

Šejla Zonić pobednica "Zvezda Granda" svet novine svet portal

Ivan Vučićević

“Dok sam se obrazovala stavila sam mnogo toga po strani, pauzirala i žrtvovala… Između ostalog to je razlog zbog kojeg sam se sa svojih 29 godina prijavila na takmičenje za “Zvezde Granda”. Nakon diplomskog obilazila sam svet sa svojim tadašnjim bendom pevajući sevdah, a nakon što sam magistrirala na Muzičkoj akademiji shvatila sam da želim biti dostupna široj publici sa raznim žanrovima muzike, što mi, Bogu hvala, moj talenat i obrazovanje omogućuje”, izjavila je Šejla Zonić pobednica “Zvezda Granda”.

AUTOR: Svet

FOTO: Ivan Vučićević, ata images