Trudnoća Seke Aleskić svet portal svet
Svet

April 9, 2024 10:32

By

UHAPŠENA Seka Aleksić: Zbog ovoga joj preti kazna, nema pomilovanja

Seka Aleksić uhapšena u Cirihu

Popularna pevačica Seka Aleksić uhapšena je u Cirihu u noći između subote i nedelje.

Seka Aleksić uhapšena svet portal svet

youtube printscreen

Naime, Seka je u subotu odletela iz Beograda za Cirih, gde je iste večeri imala nastup u jednom popularnom klubu. Odlično raspoložena pevačica je nakon ponoći izašla na binu i počela da ređa svoje hitove, ne sluteći šta joj se sprema.

Pročitajte Konačno priznanje, ljubav Karleuše i Tošića pobedila – Pored mog Duška doživela sam ono o čemu svaka žena mašta

Prezadivoljna atmosferom u klubu i održanim koncertom, Seka se u tri sata ujutru pozdravila sa publikom i krenula ka bekstejdzu. Dok je u bekstejdžu ispijala osvežavajuće napitke i čekala bend da spakuju stvari, u klub je u 03:15 uletela specijalna jedinica ciriške policije.

Seka Aleksić uhapšena svet portal svet

Ata images

Trideset naoružanih specijalaca su u toku racije, između ostalog, kontrolisali i radne dozvole zaposlenih. Upravo to je i bio razlog zašto je naša poznata pevačica iste noći privedena.

Seka Aleksić uhapšena posle nastupa

Prema rečima našeg izvora Seka nije imala radnu vizu za ovu državu, a da zlo bude veće, zbog neradnih dana bila je primorana da nedelju provede u pritvoru. Prema poslednjim informacijama koje je dobila naša redakcija, Seka je puštena u ponedeljak posle podne uz zabranu rada i ulaska u Švajcarsku.

Seka Aleksić uhapšena svet portal svet

Photo: A.H./ATAImages

Ovaj nemio događaj Seku, koja u subotu (13.04) ima zakazan nastup u Nemačkoj, može koštati zabrane rada i u ovoj zemlji. Aleksićeva nije jedina pevačica koja je zbog nedostatka radne dozvole ili neplaćenog poreza bila privedena ili saslušana u dijaspori.

Seka Aleksić uhapšena svet portal svet

Ata images

Njena koleginica Tea Tairović uhapšena je dva puta u dve različite države, prvo u Švedskoj pa zatim i u Nemačkoj. Sekin dodatni peh je što su Švajcarci najrigorozniji kada su u pitanju zabrane ulaska u njihovu zemlju. Ovaj nemio događaj Seku može koštati od 3 do 5 godina zabrane ulaska u Švajcarsku, što bi veoma rastužilo njenu tamošnju publiku.

AUTOR: IRENA KLEIN, SVET

IZVOR: IRENA KLEIN

FOTO: ATA IMAGES