Princeza Nemanje Gudelja svet portal svet tabloid
Svet

October 27, 2023 15:55

By

Slavlje u porodici Gudelj: Čestitke stižu sa svih strana, oglasila se i Anastasija (foto)

Sestra Nemanje Gudelja danas proslava rođendan

Vanja Gudelj, sestra Nemanje Gudelja danas proslavlja 19. rođendan, a tim povodom dobila je brojne čestitke. Prve su stigle od fan stranice njenog brata Nemanje. Međutim, on i Anastasija se nisu oglašavali na Instagramu povodom Vanjinog rođendana.

Dugo se govorilo da su Vanja i Anastasija u svađi, međutim, one su to nedavno demantovale, kada su u Holandiji, na fudbalskoj utakmici zajedno bodrile Nemanju. Te, je očigledno da nisu u svađi, što je i Ceca jednom prilikom izjavila.

Pročitajte Sestra Nemanje Gudelja prvi put progovorila za srpske medije – Priznajem, ne volim je, ovo mi je jedina želja 

Međutim, iako se nije oglasila povodom zaovinog rođendana, Tasa je objavila jedan snimak koji je raznežio sve njene pratioce na Instagramu. Na njemu su pevačicini bratanci dok zajedno uživaju slušajući pesmu na Jutjubu.

Sestra Nemanje Gudelja

Instagram

Međutim, to nije bilo sve. Pevačica je objavila i jednu molitvu upućenu Svetoj Petki, koja se danas proslavlja.

– Sveta Petko, jedino te molim, čuvaj ljude koje bezuslovno volim. Pruži im mir i zaštitu na svakom njihovom putu – napisala je Anastasija, a verujemo da se ova njena molitva odnosi i na Nemanjinu sestru.

Sestra Nemanje Gudelja

Instagram

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM