Odnos Vanje Gudelj i Anastasije svet novine svet portal
Svet

April 16, 2024 19:37

By

Priznajem, ne volim je, imam samo jednu želju: Gudeljeva sestra prvi put progovorila za srpske medije

Sestra Nemanje Gudelja velika je teniska nada

Vanja Gudelj, sestra Nemanje Gudelja, u srpske medije dospela je zbog navodnog sukoba sa budućom snajkom, Anastasijom Ražnatović. Međutim, svetski mediji upoznali su je u mnogo lepšem svetlu, jer je ona velika teniska nada.

Sestra Nemanje Gudelja svet portal svet

Instagram

Sestra Nemanje Gudelja ima dvadeset i jednu godinu i mnogi predviđaju da će biti velika teniska zvezda. Lepa brineta je čak pohađala i tenisku akademiju legendarne Kim Klajsters, čuvene belgijske teniserke, koja je mnogo značila Vanji na početku bavljenja tenisom.

Pročitajte Ceca i Lidija ljute suparnice – Evo kako izgleda Ocoljićkina kuća, nije ni nalik pevačicinoj

– Kim mi daje brojne savete, kao i drugim igračicama i igračima u Akademiji. Rekla mi je da ako jednog dana budem u samom vrhu, potrebno je da ostanem normalna, ista, da ne dozvolim da uspesi negativno utiču na mene. Podržala me je, objasnila mi je da mi ide veoma dobro, i poručila da ako imam neko pitanje, uvek smem da joj priđem i da porazgovaram – ispričala je Vanja u jednom intervjuu za Novosti kada je imala samo 12 godina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanja Gudelj (@vanjagudelj27)

– Srbija je moja zemlja – rekla je tada mala Vanja.

– Ne volim da igram za Holandiju, nemam ništa sa tom zemljom. Braća mi igraju fudbal za Srbiju, i ja bih volela jednog dana isto tako da se pojavim u našem dresu. To mi je veliki san.

Vanja i njena porodica posle toga su se preselili u Španiju, gde su njena braća Nemanja i Dragi postali velike fudbalske zvezde, a i ona počela da niže ogromne uspehe.

Sestra Nemanje Gudelja se preselila s majkom

Ona danas ima 21 godinu, a na društvenim mrežama često deli fotografije iz porodičnog života i s teniskog terena. Trenutno je, kako se pisalo sa majkom u Holandiji, gde trenira, dok su joj braća i otac ostali u Sevilji.

Sestra Nemanje Gudelja svet portal svet

Instagram

Podsetimo, Nemanjin, Dragišin i Vanjin otac je čuveni fudbaler sa internacionalnom karijerom Nebojša Gudelj, dok je majka Olivera bila uspešna košarkašica.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: MONDO

FOTO: INSTAGRAM