svet

October 14, 2013 11:04

By

Severina još uvek ljuta na Milana: Neću da se sramotim za druge, niti da im spominjem ime!

severina Svet_847_30.09.2013_1_595
Prekinuta je igra ćutanja i rat saopštenjima! Severina Vučković otvorila je dušu. Pevačica je gostovala juče u emisiji “Tabloid” na RTV, gde je novinaru Saši Filipoviću konačno rekla nešto o svom razlazu s Milanom Popovićem, sinu Aleksandru i daljim planovima.
– Nisam neko ko voli da priča o privatnom životu. Pojavljivala sam se u medijima s porodicom samo kad su u pitanju lepe stvari. Kad sam dolazila u studio, čula sam pesmu “Činim pravu stvar” od Džibonija i stvarno je dobro, kao što on kaže, da mu ime i ne pominjem – rekla je Severina, aludirajući na srpskog “kralja bakra”, s kojim ima dete.
Ona je naglasila da se ne slaže s konstatacijom voditelja da će njen Aleksandar jednog dana biti veliki direktor kao njegov imenjak i prezimenjak Saša Popović, prvi čovek “Granda”:
– Sin će biti roker kad poraste, a ne direktor. Ponaša se kao Džemirokvaj. Znam da će u budućnosti dobiti nadimak Sale, ali volela bih da ga zovu Aleksandar. Meni je mnogo lepo to ime.
Na kraju je pozvala gledaoce emisije da dođu na njen nastup u Spensu 18. oktobra.
– Ne da mi se više sramotiti za druge. Dođite u Spens da se stiskamo. Nemojte da dođete zbog mene, nego zbog plesača koji izgledaju kao manekeni.

izvor: Kurir