svet

February 22, 2020 20:00

By

Severina pronašla poruke u Igorovom telefonu! Keba mu namestio popularnu pevačicu! Sledi RAZVOD?!

Iako je svog svekra Dragana Kojića Kebu veličala i nazivala ocem, izgleda da je sasvim nesvesno i bez loše namere baš on doprineo da Severina stavi tačku na ljubav sa Igorom Kojićem.

Snežana Dakić se podvrgla REGENERACIJI vagine?! Internet PAO! (FOTO)

Luna kao biljka, Anabela pada u nesvest! Prijatelj ispričao sve o PAKLU kroz koji je Đoganijeva prošla!

Kakvo telo Anastasija Ražnatović ima?! Ove vrele slike niste do sada videli!

-Severina i Igor imaju napet još otkako se Seve našla u sudskom sporu sa Milanom Popovićem, a kada je dete prešlo da živi kod oca, ona je pukla načisto. Često se svađaju, Severina pravi problem oko svake sitnice. Istovremeno, oni pokušavaju da dobiju bebu, ali to im ne uspeva pa je dodatno nervozna. Znate kako su žene osetljive kada su deca u pitanju… E u jednom takvom stanju, slučajno je u Igorovom telefonu videla poruke i slike jedne poznate pevačice iz Granda koja je dobra da Kebom i iznervirala se – rekao je izvor za SVET, pa dodao:

https://www.instagram.com/p/B8ZGIHChK3q/

– Igor se pravdao da nije ništa uradio i da je Keba iz najbolje namere dao njegov broj kako bi joj nešto pomogao, da bude realna, ali Severina nije htela ni da čuje. Rekla je da nju niko neće da pravi budalom i da se razvodi, izbrisala je njegovo prezime sa svih društvenih mreža, čak ga je i otpratila, a za Kebu više ne želi da čuje. Valjda će kada prođe nekoliko dana shvatiti da je prenaglila i da možda zaista ništa Igor nije uradio loše, pa će se pomiriti – kaže izvog blizak porodici za SVET.

AUTOR: Svet

FOTO: Svet