Šik stajling Milice Pavlović Svet tabloid
Svet

November 7, 2023 09:00

By

Ovako neurednu Milicu Pavlović nikada niste videli: Sebi nije smela da dozvoli (foto)

Šik stajling Milice Pavlović pokvario je pljusak

Umesto da izdominira u svojoj ultramodernoj zelenoj kombinaciji, Milica Pavlović je od aerodromske zgrade do auta prošetala mokrih i blatnjavih nogavica.

Šik stajling – oversajz košulja i pantalone, nikako nije bio pravi izbor za provalu oblaka, ali je pevačica bar bez nerviranja, gazeći po barama i lokvama nekako uspela da dođe do svojih kola.

Šik stajling Milice Pavlović Svet tabloid svet portal svet

Foto Rajko Ristić

Šik stajling Milice Pavlović nije ispod 1.000 evra

Inače, Milica se pre nedelju dana vratila svojoj prirodnoj tamnoj kosi iako je kao plavuša ubirala najbolje komplimente. Da je učinila pravu stvar vidi se i po kometarima na društvenim mrežama gde joj poručuju: “Stara Milica”, “Vratila se boginja”, “Totalna dominacija”.

Priča se da je Milica za ovu transformacija dala čak 1.000 evra jer je je osim farbanja, morala i da nadogradi kosu, budući da je njena mnogo kraća.

Šik stajling Milice Pavlović Svet tabloid svet portal svet

Foto Rajko Ristić

Kako ne štedi na frizerima, tako ne pita ni koliko košta odeća koju kupuje, pa se pre par dana u emisiji kod Ognjena Amidžića pojavila u crnom kombinezonu koji je platila čak 2.000 evra, a ni ovaj zeleni kežual komplet koji je upropastila, ni malo nije jeftin.

Ali, Milica ne štedi i trudi se da pred koncert u Areni svako njeno pojavljivanje bude efektno i da šik stajlinogm ostavi bez daha svoje fanove.

Šik stajling Milice Pavlović Svet tabloid svet portal svet

Foto Rajko Ristić

Naravno, kostimi za scenu će tek biti nešto posebno i neviđeno, a koliko će sve to koštati, bolje da ne znate. Zato Milica mora da nastupa iako je prvobitni plan bio da uzme mini odmor do decembra i sačuva glas za nastup u Areni.

Pročitajte: Da nije bilo mene ne bi bilo ni bi bilo ni karijera Milice Pavlović i Aleksandre Prijović

– Iskreno i ja sam prvo imala negde tu želju da ne pevam mesec dana pre koncerta, da odmorim grlo, da i ja budem negde odmorna, ali to se nije desilo. To ne znači da neću biti odmorna, ja samo kada sam uvedela šta je sve potrebno za tu vrstu balkanskog spektakla, ali po svetskim standardima samo sam shvatila da me je rad, publika i podrška babe i dede, mojih ljudi sa juga Srbije, celog naroda, da ja zaista moram mnogo da radim da bih isplatila sve to – rekla je Milica i dodala:

Šik stajling Milice Pavlović Svet tabloid svet portal svet

Foto Rajko Ristić

-Ne mogu sebi da dopustim taj luksuz da ne radim, jer sve ovo mnogo košta, a sve što je dobro košta. Otplaćivaću narednih par godina sve ovo, ali hoću da mi bude puno srce jer sam posle 10 godina svojoj publici spremila ovo – priznala je Milica, a svi očekuju da joj između ostalih kolega, gost bude i njena drugarica Jelena Karleuša.

AUTOR: Svet

IZVOR: Svet

FOTO: RAJKO RISTIĆ