Sin Maje Berović svet portal svet
Svet

February 21, 2024 22:16

By

Slavlje u domu Maje Berović: Pevačica nikad nije bila emotivnija, oglasila se i Ceca (foto)

Sin Maje Berović proslavlja drugi rođendan

Maja Berović na današnji dan, pre dve godine, postala je majka, a tim povodom pevačica je organizovale slavlje za svog jedinca. Sin Maje Berović proslavio je drugi rođendan, a pevačica nije krila radost i uzbuđenje zbog toga.

Sin Maje Berović svet portal svet

Instagram printscreen

Na dan kad si rođen rodilo se sve što volim. Srećan rođendanko sine moj voljeni, pesmo moja vesela. Neka te sreća i Božiji blagoslov kroz život prate. Voli te mamica odavde do beskraja – napisala je Maja uz fotografije sa sinom.

Pročitajte Kemiš je pokušao da joj pomogne, ali je ostao nemoćan – Zoricu je ova tragedija potpuno slomila

Pevačica retko kad objavljuje sinove fotografije, al danas je poželela da pokaže njegovu lepotu. Maleni Lav dobio je niz čestitki za rođendan ali i komplimenata za izgled.

Sin Maje Berović svet portal svet

Instagram printscreen

Ispod Majine objave oglasile su i njene brojne kolege, među kojima je i Ceca Ražnatović, Berovićkina drugarica, sa kojom je nedavno snimila duet koji je kod nekih izazvao i negativne reakcije.

– Srećan rođendan našem lepotanu – napisala je Ceca uz brojna srca.

Pročitajte Sin Maje Berović ima sobu koja je koštala 70 hiljada evra

Sin Maje Berović je, kako kaže pevačica, u njen život stigao u pravom trenutku.

– Gradila sam karijeru, da sam se posvetila majčinstvu, ne bih mogla napraviti to što sam napravila. Generalno ja sam ostvarila to što sam htela u životu. Pre nekoliko dana smo objavili i snimak koncerta u Areni. Sada se probudila ta želja da imam to nešto što je deo mene, to ne treba forsirati, već sačekati pravi momenat – rekla je Maja.

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM