Sin Marine Tucaković
Svet

December 20, 2022 17:35

By

Sinovi su doprineli da se Marina razboli: Jovana Jeremić iznela strašne detalje iz Laćinog života

Sin Marine Tucaković bio je narkoman, tvrdi Jovana Jeremić

Milan Laća Radulović, sin Marine Tucaković, preminuo je danas u Izraelu, a od njega se opraštaju brojne poznate ličnosti, među kojima je i Jovana Jeremić.

Pročitajte: Laća predosetio svoju smrt – Naježićete se od poslednjih reči Marininog sina 

Sin Marine Tucaković

Instagram

– Mi smo bili dobri, bio mi je gost nedavno u emsisiji. Ovako je bio problematičan, to je tačno, ali prema meni je bio strašno dobar. Voleo tako ekcentrične, neobične ljude, a spadala sam u tu grupu i uvek je govorio da je voleo da dođe kod mene jer se oseća kao kod kuće – priča u dahu Jovana i dodaje da postoji mogućnost Radulovići nose porodično prokletstvo, budući da je Futi i Marini pre 14 godina preminuo sin Miloš.

– Žao mi je mnogo cele ove sudbine te porodice. Sahranili su već jedno dete… Znam da je težak momenat, ali ovo je prokletstvo neko! Koje, odakle, koje koleno, ne znam… Zato kažem, u životu ljudi treba da paze kako žive. Ono neće pogoditi mene, već moje dete, zato se trudim da živim ispravno, zato imam i mnogo neprijatelja. Neću da moja ćerka nosi neku karmu.

Pročitajte: Poslednja ispovest Marine Tucaković – jedino za čim u životu žalim je što mi je sin umro

Ata images

Na pitanje da li joj se sin Marine Tucaković prilikom poslednjeg susreta žalio na neke životne probleme i situacije, popularna voditeljka kaže:

– Nije mi se žalio ni na šta tada kad smo se videli. On nikada nije ni govorio da je narkoman, a svi smo to znali. Žalosno što ću to reći, ali mislim da su obojica sinova doprineli tome da se Marina razboli – istakla je Jovana Jeremić.

IZVOR: INFORMER

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM