Zika JAksic
Svet

2 Januara, 2022 13:00

Sin Žike Jakšića se ISELIO iz očeve kuće! Evo šta mu je SMETALO!

Bivša supruga Dajana nedavno je priznala da njen bivši muž Žika Jakšić super živi, da je slobodan kao ptica na grani pa može da se druži sa kim želi. I potpuno je u pravu, ali da se Žika pita, njegov sin Andrija sa suprugom bi živeo u na Bežanijskoj kosi, gde je Žika kupio luksuznu kuću sa bazenom.

Sin Žike Jakšića se ISELIO iz očeve kuće!

Iako je neko vreme proveo kod oca u Beogradu i u Srbiji pokrenuo proizvodnju vrhunskih vina pod brendom Nikad nije kasno, sin se nedavno oženio i vratio u Nemačku gde je I odrastao. Kako se priča, smetala mu je popularnost koju je počeo da stiče pored poznatog oca.

Zika Jaksic

Ivan Vučićević

Moj sin ne voli da se provlači po medijima, niti da mu se slike vide u novinama, da može da bira, izabrao bi skroz da bude nepoznat, ali šta je tu je. Oženio se dugogodišnjom devojkom, vole se, i obavili su taj čin zbog sebe. Venčanje je bilo u Nemačkoj u momentu kada je bio onaj veliki talas pandemije, pa su sem mladenaca i matičara samo bili kumovi, koji su naknadno došli. Ja mogu samo da kažem da sam srećan zbog njega. To da li će i kad biti svadba, neko veselje, to je na njima da odluče, nije na meni da pričam – kaže Žika, koji je jako ponosan na Andrijin poslovni uspeh.

Naša vina su na najprestižnijim takmičenjima u svetu, nema gde nas nema. Od Beča, Londona, Italije, Brisela, Sofije. Vino mog sina ima najviše internacionalnih medalja u regionu, i u istoriji srpskog vinarstva. Andrija je zaslužen za sve to, on je enolog svetske klasa – kaže Žika.

I dok njegova vinarija odlično posluje, Lepa Brena i Bobe u sporu su sa svojim kumom zbog Vista hill vinarije,  Priča se da je kum izašao iz biznisa i da sad sad traži da mu isplate pola miliona evra.

Nemamo mi veze sa tom pričom. Moj sin radi priču za sebe –kaže Žika koji to nije želeo da dalje komentariše.

FOTO: RAJKO RISTIĆ