Svet

9 Juna, 2021 21:00

Sinanova ćerka u strahu: “Brat pretio da će mi silovati dete” “Preti i da će drugu ćerku ubisti! Zapalio mi je i kuću! To su stvari koje mu nikad neću oprostiti!“

Nakon što se u medijima pojavila vest da Đulkica Sakić optužuje brata Rašida Sakića, za silovanje osam devojčica, ona za Svet kaže:

Rašid je Interpolovoj poternici!

Nisam ja njega za to optužila i ne znam da li bi on mogao da počini takvo krivično delo. Znam samo da je jednoj mojoj ćerki pretio silovanjem, drugoj da će je ubiti i da mi je zapalio kuću, to su stvari koje mu nikad neću oprostiti. Ne znam šta da mislim, svi smo se okrenuli jedni od drugih od kad oca nema, svako boluje na svojoj način. Zbog tate sam najviše ljuta, nije ga obilazao kad je izašao iz zatvora, ali ja sam baš baš Sinonova ćerke i moj otac je umeo da se naljuti na dva dana i prođe ga. Trudna sam, a skače mi pritisak od ovakvih naslova. Rašida sam tužila, ima poternicu zbog mene. Ne smatram ih više braćom, odrekla sam ih se kad je otac umro” kaže Đulkica i dodaje:

“Rašid je bio je u Švajcarskoj kada sam podnela prijavu protiv njega. Ima Interpolovu poternicu ali živi normalno, ne znam kako. Razmišlja sam da povučem tužbu i da nastavim sa svojim životom. Rašid se bori na pogrešan način, on sve traži u materijalnoj strani, ne na emotivnoj. Hteo je sve da reši odmah, a niko nije spreman da deli imovinu jer nam je još sveže. Sinan je tražio da mu sinovi ne budu ni na umrlici, bio je jako ljut na njih jer ga ni u poslednjim danima ga nisu posećivali. Tu su se naši putevi razišli. Rašid je svakodnevno od moje majke iznuđivao novac nakon smrti oca. Meni je od oca ostala ljubav, nikakva imovina mi ne treba„.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/ SVET

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, PRINTSCREEN/YOUTUBE