svet

March 28, 2019 13:02

By

Siromaštvo i trošna kuća: Ovo je surova istina o životu Đoleta Đoganija!


Ðole i Gagi Ðogani odrasli su u bedi i siromaštvu u trošnoj kući u romskom delu beogradskog Mirijeva, a pojedini detalji iz njihove prošlosti su i te kako nepoznati javnosti.

Drug Đoleta Đoganija iz osnovne škole za popularnog densera ima samo reči hvale, a otvorio je dušu o njegovoj prošlosti, koja će iznenaditi mnoge, a o kojoj frontmen grupe “Đogani” izbegava da priča.

“Ðole je moj drug. Išli smo zajedno u školu. Ðole je živeo sa roditeljima, majkom, braćom i sestrama. Sada je tamo i dobra kuća u odnosu na to kakva je bila kad su Ðole i Gagi živeli tu. Hvala bogu, moj drug je uspeo, probio se, obišao svet i nemaština i teški dani su iza njega”, rekao je on za “Stars”, pa izneo još detalja.

“Ðole se oduvek razlikovao. Imao je specifične pokrete, tako su ga i zapazili. Otišao je odavde kad je napunio 14 godina, a Gagi je tada još bio dete. Dobili su stan i tada im je krenuo bolji život. Jako mi je drago. I ne samo to, Ðole nikad nije zaboravio svoj kraj. On se ne stidi svog porekla. Dovodio je decu da vide gde je živeo. Oduvek je bio dobar dečko. Fin, miran, vaspitan. Stvarno ne mogu da kažem nijednu lošu reč. Jako mi je drago što je uspeo. Cela njegova porodica je dobra. Niko ovde neće reći nijednu lošu reč ni za Gagija ni za Ðoleta jer su zaista bili dobri i nema razloga da kažemo nešto što nije. I dalje im želim svu sreću jer se trude i neka rade i uživaju”, završio je Ðoletov prijatelj iz detinjstva, koji živi u Mirijevu, gde je Đole odrastao.

AUTOR: svet

FOTO: svet