svet

April 30, 2019 11:03

By

SKANDALOZNI RASKID! Sanja ostavila Matoru zbog Stanije, URLALE JEDNA NA DRUGU!

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković raskinuli su svoju vezu koja datira iz “Zadruge 1”. Naime, njih dve su žestoko posvađale tokom emisije “Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem”, pri čemu se, bukvalno, tresla kuća.

Sanji je zasmetalo što je Matora u dobrim odnosima sa Stanijom i što su zajedno vežbale za “Zadrugoviziju”. Jovana se pravdala i rekla je da je provodila vreme sa Dobrojevićevom kako bi se pripremile što bolje za nastup.

– Ja nisam raskinula zbog Stanije, nego zbog toga što je Matora rekla da joj ja zagorčavam ovde život. Idi sada kod nje! Ti posle svih provokacija komuniciras sa njom, prošao je zadatak! – rekla je Sanja

– Ja sa svim ljudima sa kojim imam konflikt, posle toga spustim loptu. Ja priznajem, jesam bila dobra sa Stanijom. Ja sam se tako postavila, volim takve zadatke, super mi je bilo… Ali da je meni Sanja rekla da je to naš problem… Pričam zbog zadatka sa Stanijom. Svako ko moju devojku uvredi, ja osećam potrebu da je branim! Bilo mi je super u zadatku, dobro smo izneli, smatram Stanija da si iskomplekrisana zbog onoga što si rekla Sandri Africi. Ja ovo opravdavam samo ljubomorom – urlala je Matora.

Nakon raskida, Sanja je otišla u sobu i plakala je kao kiša, a Ana Korać je pokušala da je uteši.

– Ja sam razočarana. Samo sam čekala potvrdu da je to tako – rekla je Sanja.

AUTOR: Svet

FOTO: Printscreen