Scandal

2 Septembra, 2020 11:58

OPET JE SMUVALA PLAVUŠU? Matora ulazi u „Zadrugu 4“ sa devojkom koja je preslikana Sanja!

Jovana Tomić Matora privukla je veliku pažnju kada se na snimanju profila za novu sezonu „Zadruge” pojavila u društvu atraktivne plavuše za koju se spekuliše da joj je nova devojka.

Gaji posebne emocije prema njoj?

Naime, kada se snimanje završilo, Matora je objasnla da Žana i ona nisu u vezi ali da je na nju mislila kada je nedavno otkrila da ima platonsku ljubav.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Tomic (@matora23) дана

Verujem u tu platonsku ljubav, u tu emociju i to prijateljstvo koju imamo. Svi nagađaju da smo zajedno, ali nismo. Mi smo dobre prijateljice, super se osećam, bitno mi je da se družimo i da super utiče na mene. Uživam stvarno – rekla je Matora za Alo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Tomic (@matora23) дана

S obzirom na to da mnogi komentarišu da je Žana izleda potpuno isto kao Jovanina bivša devojka Sanja Stanković, njih dve su otkrile da li im to poređenje smeta.

Žana nije zamena za Sanju, niti nju može neko da zameni. Meni njih dve uopšte ne liče. – rekla je Matora sa osmehom na licu.

Pa Sanja je deceniju mlađa on mene, ona je slatka devojka i ne bih imala tu šta da dodam ili da mi smeta. Nisam primetila neku sličnost između nas dve, ali nimalo mi ne smeta.– istakla je Žana.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ