Star

31 Marta, 2021 22:00

Slađa POMIRILA Đanija i Viki!

Kako je STAR prvi pisao, Radiša Trajković Đani naljutio se na svoju koleginicu Viki Miljković, koja mi je i komšinica u Beogradu na vodi, jer ga nije zvala kada je njegova supruga Slađa imala moždani udar. Međutim, pevačeva žena je ipak uspela da pomiri muža sa Viki.

Dobrosusedski odnosi

Viki živi dva sprata iznad Slađe i Đanija, dakle u istom su ulazu, ali se ne druže, i ne idu jedni kod drugih. Međutim, oni su se više puta sretali, lepo se ispričaju i pozdrave, a nakon što je Slađa imala moždani udar, Đani je odlučio da se povuče od svih koji mu se nisu našli kada mu je bilo teško. On nije hteo da razgovara sa Viki, javljao se Tašketu kada ga sretne u zgradi, i to je bilo samo zdravo-zdravo. Ali, sada kada se Slađa oporavila, sela je sa Đanijem i objasnila mu da je prenaglio, i da nema potrebe da bude ljut ni na koga, jer su ljudi u problemu, pogotovo pevači i da sigurno ne znaju gde im je glava. Rekla mu je i da joj je Viki poslala poruku kada je bila u bolnici na ispitivanjima i da nemaju razloga da na nju budu ljuti. Đani je tada rekao svojoj supruzi da nije znao da joj je Viki pisala i priznao je da je prenaglio – kaže izvor i dodaje:

Čak mu je Slađa rekla da nazove Viki, jer ne ide da ne komuniciraju obzirom da su kolege, a i komšije. Isti dan je okrenuo Viki i objasnio joj da nije ljut, i da se izvinjava ako je iskulirao kada su se sreli, jer i on ima haos u glavi. Viki mu je rekla da mu ništa ne zamera i da zovu nju i Tašketa ako im nešto treba, dodala je i da ne voli da se nameće ali da on i Slađa znaju da je njena porodica tu za njih. Proćaskali su još malo o situaciji na estradi, tome što nemaju godinu dana nastupe, ali i o unuku Nikoli u kog je Đani zaljubljen – završava naš izvor.

Pozvali smo Slađu kako bi smo proverili ovu informaciju.

Dobri smo sa Viki, ona nam je komšinica. Ne srećem je često, češće se sretnem sa njenim Tašketom i sina njenog viđam po zgradi. Jako je ljubazan i lepo vaspitan dečak. Nismo Đani i ja ljuti na nju, to je bio nesporazum. Javila mi se i kada sam imala moždani – objasnila je Slađa za STAR, a nije konkretno htela da prizna da je ona bila glavni mirotvorac između pevačice i Đanija.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR