Slike Aleksandre Prijović
interesantno

24 Septembra, 2022 20:00

Danas važi za najuspešniju mladu pevačicu, a po ovim fotografijama se moglo naslutiti njen uspeh: Da li znate ko je ova preslatka beba?

Slike Aleksandre Prijović oduševile javnost

Nedavno je izbacila novi album na kom je svaka pesma apsolutni hit. Sa tek napunjenih 27 godina iza sebe ima opus za kojim žude mnoge njene koleginice, srećnu porodicu, sina kog obožava. Njen život je idealan, zar ne? Aleksandra Prijović pre dva dana proslavila je rođendan, a to je bio idealan povod da u javnosti osvanu njene fotografije iz detinjstva.

Popularna pevačica nije želela glamurozne proslave rođendana, već je dan provela baš onako kako je dugo priželjkivala, uz porodicu. Tata Nedeljko, baka i deka sa kojima je porasla, sin Aleksandar i suprug Filip su upotpunili njeno slavlje. Tokom celodnevne porodične proslave, Prijovići su otvorili albume pune fotografija iz Aleksandrinih mlađih dana.

Pročitajte: Aleksandra Prijović priznala da je promenila lični opis, a ove fotografije to i dokazuju

Slike Aleksandre Prijović iz detinjstva govore samo jedno – njen šarm odiše na svakoj fotografiji, uvek nasmejana i lepo raspoložena baš kao što je i danas, mala Aleksandra je oduševila svakog ko je video ove fotografije. Iako možda niste bili sigurni na koga zgodna pevačica liči, tu više nema dileme. Slika sa tatom Nedeljkom jasno stavlja do znanja da je ćerka doslovno njegov „klon“.

Pročitajte: Aleksandra Prijović nemilosrdno izdala Živojinoviće, ovako je deveru zabila nož u leđa

Slike Aleksandre Prijović

Foto: Instagram

Verujemo da je i Aleksandrin sin povukao šarm i lepotu na mamu, a s obzirom da ga Prijovićeva vešto krije od objektiva medija, ostaje nam da sačekamo pravi trenutak da upoznamo i Aleksandra Živojinovića. Do tada ćemo uživati u glasu njegove mame i njenim vanvremenskim hitovima.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram