Scandal

24 Jula, 2020 10:00

ŠLJOKA LI, ŠLJOKA! Ana Nikolić završila na INFUZIJI zbog ALKOHOLA?

Ana Nikolić nikada nije krila da voli da popije pokoju čašicu, ali u poslednje vreme čini sa kao da joj stvari izmiču kontroli kada je ovaj porok u pitanju. Kako prenose domaći mediji, Nikolićeva je nedavno završila na infuziji zbog prekomerne količine alkohola.

NIJE ČAŠA PRAVI DRUG!

Naime, od momenta kada su Ani otkazani nastupi, dane provodi u svom stanu na Voždovcu u društvu čašice i žestokih pića. Kako „Kurir” saznaje, pevačica je  nekoliko dana uzastopno konzumirala alkohol, zbog čega je njen organizam pretrpeo veliki stres, pa joj je u jednom momentu pozlilo. Počela je da gubi svest i da otežano govori, jedva je uspela da pozove prijatelja koji je dojurio posle petnaestak minuta kod nje.  Nikolićeva je od njega tražila da je odvede kod lekara na jednu privatnu kliniku, gde inače redovno odlazi na kontrole.

Kada su došli u bolnicu, Ani su odmah priključili infuziju. Tek nakon sat vremena pridigla se i mogla je samostalno da sedi, ali je i dalje pričala nepovezano. Po savetu doktora, Ani je strogo zabranjeno da konzumira alkoholna pića u narednih mesec dana, dok se njen organizam u potpunosti ne oporavi.

AUTOR: Scandal

FOTO: Ivan Vučićević