Sloba i Jelena očekuju dečaka
Svet

5 Maja, 2022 15:46

Sloba i Jelena: U luksuznu kuću uskoro stiže beba

Sloba i Jelena priželjkuju prinovu

Pevač Sloba Radanović krajem 2019. godine uplovio je u vezu sa Jelenom Đuričanin, sa kojom je sada u braku od januara meseca ove godine, a sada je otkrio da njih dvoje planiraju dete.

Sloba se dotakao njihovog zajedničkog života u novom domu, u kojem je napravio sebi teretanu, a spomenuo je i komšiju Miroslava Ilića.

Da, radimo na proširenju porodice – kratko je poručio Sloba kroz širok osmeh, te je dodao koji mu je omiljeni kutak u novom domu od pola miliona.

Sloba Radanović

Ata images

Sloba i Jelena uživaju u novom domu

Moj bazen se trenutno radi, tek sam se doselio, otom potom. Napravio sam teretanu, to mi je bila želja, prostoriju sam opremio po svom ukusu, to je neki moj kutak u kojem ću provoditi najviše vremena. Sramota me je da pričam o ciframa, mislim da je to nepotrebno. Našao sam kuću koja mi odgovara, tražio sam da je mirnije mesto, predivan kraj, kao da sam tamo deset godina. Komšije su super. Svi mi govore da je Miroslav Ilić blizu, voleo bih da ga čujem sa terase da peva – rekao je Sloba, koji uveliko radi na novim projektima.

LUKS BAZEN U NOVOM DOMU SLOBE RADANOVIĆ: Poseduje HIDROMASAŽERE, ograđen  STAKLOM (FOTO) | Najnovije vesti - Srbija danas

Pevač planira da ovog leta ostavi i vremena za odmor.

Imponuje mi što nas ljudi traže svuda, menadžera pitam da li ima dušu. Ne grabim da uzmem sve pare ovog sveta, treba da ostavimo malo perioda i za nas, da uživamo u letu. Nikad ne pitam za koje pare radim, samo dobijemo koverat na kraju – iskren je bio pevač, te se prisetio jedne napadne obožavateljke:

Pročitajte: Sloba i Jelena pokazali unutrašnjost novog doma: Ovde uživaju sa njenom decom

sloba radanović

Ivan Vučićević

Nisam bio progonjen, bila je jedna u Crnoj Gori koja je bila simpatično luckasta. Stalno je dolazila na moje nastupe, pokušavala je da me poljubi, gađala me je nekom čizmom jer nisam hteo da je poljubim. Čekala me kod parkinga, nije mi dala da uđem u auto. Nije prešlo neku granicu da sam se osetio ugroženo.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, IVAN VUČIĆEVIĆ, INSTAGRAM/PRINTSCREEN