svet

June 4, 2018 12:00

By

Sloba ne prihvata svu odgovornost: Neke stvari ja treba da oprostim Kiji

Trenutno najaktuelnija ličnost u Zadruzi, Slobodan Radanović još uvek balansira između svoje još uvek zakonite supruge Kristine Kockar i bivše devojke Lune Đogani.

Iako su mnogi komentarisali njegove poteze, kao i ponašanje koje im se nimalo nije dopalo, on je u razgovoru sa Ognjenom Amidžićem konačno otkrio šta se zaista dešava i kakav je pogled iz njegovog ugla.

Slobodan je do detalja objasnio zbog čega sumnja u Kiju kao i kakva je ona osoba.

“Ja sam rekao da volim Kiju, ali ne mogu da objasnim to. Mi smo dugo bili zajedno i prosto ne mogu da nemam emocije.Stalo mi je do nje i ne bih voleo da je neko, ne daj Bože, maltretira. Kad su me pitali da li postoji šansa da se pomirimo, ja sam prvi put rekao da postoji, jer sam mislio da imam korektnu komunikaciju sa njom. Međutim, ona kao da je počela da forsira odmah da li hoću ili neću. Ona zna kome se ona poveravala i sa kim je pričala takve priče. Ja nemam načina da proverim, devet meseci sam ovde zatvoren, pa sam odlučio da ostanem rezervisan. Ispada kao da sam ja taj koji bira, mislim da je ona ta koja bira. Ona je sama ustala za stolom i rekla pred svima da mi je pružila drugu šansu da pokažem da sam dobar čovek, a ne drugu šansu u intimnom odnosu. Tako da, ja sam njoj i tada rekao da tek kad izađemo napolju možemo da obavimo ozbiljan razgovor da bi videli čemu ovo vodi. Ja sam joj stvarno u intervjuu postavljao iskrena pitanja. Kroz neke priče sam opet video da je i ona rezervisana. Kristina je specifična osoba, naše svađe su bile uglavnom kad nije bilo po njenom. Do pre njenog ulaska mislio bih da ona preko toga nikad ne bi prešla, ubila bi me. Međutim, sad kako se ponaša verovatno da bi. Iskreno, ima tu stvari koje ja njoj treba da oprostim. Mislim na Filipa, između ostalog. Tiče se i nečega ovde. Jednostavno, možda je to neki viši stadijum ljubavi koji mi nismo dotakli. Bilo je tu i razgovora koji su tu mene malo distancirali, nekako mi je sve to delovalo malo neiskreno i totalno je otišlo od tog ljubavnog smera”, rekao je Radanović.

Nije ostao imun ni kada ga je voditelj upitao za Lunu, a on je svojom izjavom pokušavao da je zaštiti od svih koji je osuđuju i koji su joj dodelili etiketu ,,Ljubavnice”.

“Sa Lunom isto komuniciram, pričamo. Ne želim da ne komuniciram sa njom, proveo sam sa njom devet meseci. Jeste ona okarakterisana kao ljubavnica, ali ona nije loš čovek. Njena greška je što se zaljubila u oženjenog i što nije uspela da se iskontroliše. Mislim da samo onaj ko uđe ovde zna kako je to. Ona polako prestaje da vidi sebe kraj mene i to mi je zaparalo uši. Mislim da je ona osoba čije mišljenje mnogo zavisi od drugih. Može da se desi da joj se skroz promeni mišljenje o meni. Ja opet kažem, čim izađe napolje videće snimke”, rekao je Sloba.

Šta je još Sloba ispričao pogledajte u nastavku.

AUTOR: Svet

FOTO: Svet