scandal

19 Februar, 2020 14:45

Sloba sa devojkom naleteo na Kiju! OČI U OČI!

Pogled je govorio više od reči!

Pobednica prve sezone najgledanijeg rijalitija i pevačica Kristina Kija Kockar nedavno se vratila iz Amerike, gde je imala uspešnu turneju, a fanove je obradovala i kada je okačila stori na društvenoj mreži Instagram gde je pokazala svoju novu (staru) frizuru, po kojoj je bila prepoznatljiva. Kija ovih dana boravi u Beogradu, a sinoć se desila zanimljiva situacija.

NOVI STAR! Strašna tajna: Kako je Zorica napustila tek rođenog sina! Anu Korać juri turski KRIMOS za pare! Ova žena DAJE BUBREG Darku! ŠOK: Miljana se udaje, pobegla od kuće!

Milica Todorović upoznala Petrovu BIVŠU ŽENU! Imala je i šta da kaže o njoj!

Isplivalo sve o GEJ AFERI – Snimak kao dokaz! Zadrugar OR*LNO ZADOVOLJIO popularnog pevača!

Kako saznajemo, Kija je sinoć prisustvovala humanitarnoj večeri u jednom poznatom prestoničkom klubu, a desio se susret sa njenim bivšim suprugom,  Slobodanom  Radanovićem i njegovom novom devojkom Jelenom.

Talentovani pevač je trebalo da peva na ovoj humanitarnoj žurki, a izvor nam je otkrio kako je prošao njihov susret.

Bivši supružnici su imali dva odvojena separea. Izvor govori da je Sloba prolazio sa svojom novom devojkom pored Kijinog separea i da se oni nisu pozdravili, a ni pogledali. Kockareva je sve vreme igrala i bila raspoložena tokom žurke, a tome u prilog govore i njene objave na društvenim mrežama.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SCANDAL!

FOTO: PRINTSCREEN