Slobi Vasiću ugroženo zdravlje Svet,. tabloid
Svet

November 18, 2023 19:30

By

Tuga: Poznatom pevaču lekari ne mogu da pomognu, dva puta operisan, ali problem nije rešen

Slobi Vasiću ugroženo zdravlje operacije nisu rešile problem

Sloba Vasić koji je karijeru počeo kao Zvezda Granda, a onda stekao svoju vernu publiku sjajnim glasom i velikim šarmom, i dalje je u velikom problemu. Naime, pevač koji je pre braka sa prelepom suprugom Jelenom važio za velikog srcelomca kojem nisu odolele ni neke poznate i veoma poželjne dame, nikako ne uspeva da dotera svoju liniju.

Slobi Vasiću ugroženo zdravlje jer godinama  kuburi sa prekomernom težinom, a kako je sam priznao u jednom trenutku vaga je pokazivala čak 150 kilograma. Osim što je tolika težina veliko opterećenje za kičmu, kolena i sve zglobove, Slobi je najviše ugroženo zdravlje karidivaskularnog sistema. Pevač već neko vreme ima visok krvni pritisak, a prvi zahtev svih doktora sa kojima se konsultovao oko lečenja i terapije, bilo je da smanji težinu kako bi rasteretio srce. Ipak, metode u koje se drugi pevači kunu, Slobi ne mogu da pomognu.

Slobi Vasiću ugroženo zdravlje Svet, tabloid

Rajko Ristić

Slobi Vasiću ugroženo zdravlje zbog prekomerne težine

Sloba je poslušao savet lekara i odmah otišao na ugradnju takozvanog balona kojim se smanjuje prostor u želucu, a samim tim i unos hrane. Na to su ga ohrabrila i pozitivna iskustva nekih estradnih kolega, recimo Darka Lazića, ali i čuvenog fotografa i reditelja Dejana Milićevića  koji je tako smršao 5o kilograma. “Ja sam radio to ugrađivanje balona, ali mi nije uspelo, baš sam pre neki dan išao da izvadim tu stvar iz sebe. Počelo je jako da mi smeta, imao sam gorušice i hvala Bogu izvadio sam. To sam imao nekih godinu dana, jednostavno kod mene nije uspelo iako možda neko ima dobro iskustvo”, objasnio je tada Sloba.

Slobi Vasiću ugroženo zdravlje Svet, tabloid

Rajko Ristić

Pevač je svestan da visok krvni pritisak ugrožava mnoge organe

Pošto mu nije pošlo za rukom da istopi masne naslage na stomaku koje su, kako lekari upozoravaju, vrlo opasne jer mogu izazvati upalne procese u organizimu, naročito na krvnim sudovima, popularni pevač je najavio da ide na liposukciju. Ipak, na promociji njegovog kolege i prijatelja Dada Polumente koji je promovisao svoj novi album “Alea” Sloba iako zgodan i odlično obučen, nije izgledao mršaviji nego što je bio pre priznanja da će uraditi zatezanje stomaka.

Slobi Vasiću ugroženo zdravlje

Foto: Ata images

Pročitajte: Sloba Vasić hitno operisan

Sloba je došao u društvu svoje supruge Jelene koja ga sve vreme podržava u naporima da se izbori sa prekomernom težinom, pošto je kao lekar veoma svesna koliko hipertenzija može ugroziti zdravlje celog organizma. Jelena je naime po struci stomatolog i nedavno je u Beogradu otvorila svoju ordinaciju, a pacijeti su joj već mnoge Slobine kolege pevači i svi je hvale da je izuzetan lekar.  Jelena, koja je bila mis Bosne i Hercegovine, ne krije da ona i Sloba planiraju i drugu dete pošto uživaju kao roditelji male Marije i savršeno se slažu u svemu. Kako je, otkrila porodica bi se verovatno proširila već ove godine, da nisu doneli odluku da pokrenu ovaj posao, a kojem se ona vrlo ozbiljno posvetila.  

Slobi Vasiću ugroženo zdravlje

ATAImages

 

AUTOR: Svet

IZVOR: Svet

FOTO: ATA images, Rajko Ristić