svet

May 14, 2018 09:35

By

SLOBINA SESTRA OGORČENA NA KIJU, smatra da ga je ona TERORISALA: Da ja biram, IZABRALA BIH LUNU! (VIDEO)

Prethodne večeri, u studiju televizije Pink gostovali su brat i sestra Slobodana Radanovića. Oni su vrlo rado govorili na temu njegovog braka sa Kristinom Kijom Kockar ali i veze koju je započeo u Zadruzi sa Lunom Đogani.

Slobina sestra, Mirjana Alavanja, otvoreno je podržala prevaru koju je njen brat učinio pred milionskim auditorijumom i stala na stranu modne blogerke.

Luna se plaši da će ga izgubiti. Ja sam ubeđena da od pomirenja sa Kristinom nema ništa. Sad, sa Lunom, šta mu Bog da. Ako su suđeni jedno drugom, ostaće zajedno, ako nisu, neće. Nismo mi tu da sudimo, to je na njemu. Samo on zna šta je u njegovoj glavi. Ja mislim da neće da se pomiri sa Kijom, ali ne znamo šta će da se desi. Za koju god da se odluči, on će našu podršku uvek imati. Niko njega nije ni sastavljao ni rastavljao sa Kijom, tako će i sad da bude, sam će da odluči – rekla je Mirjana.

Sa ovim stavom, složio se i Slobin brat koji je takođe svim srcem uz Radanovićevu vezu sa Lunom.

Ako bi trebalo da biram, ja bih Lunu izabrala. Ja sam živela sa njim ovih pet godina i najgorih godinu dana do venčanja. Ja sam njega na dan svadbe pitala “Je l’ ti ovo želiš”, on je bio bled kao krpa, izgubljen, sav izbezumljen. Sam je sebi stavljao onaj cvet, a svi znamo kakvi su običaji i kako se to kiti. Ljudi su dolazili, komentarisali, svi su nas pitali “Šta je ovo”. Nema muzike, nema ničega. U našoj kući, gde su se svatovi skupljali, nije bilo muzike. Išli su da naruče te torte, da budu striktno bele, da bi ona dan pred svadbu došla i rekla da neće da vidi ni jednu tortu u restoranu. Pitala sam ga šta on kaže na to, odgovorio mi je ništa. Pa dobro, neće biti torte, sve neka bude po vašoj želji, ti se ženiš, tvoj je dan, biće kako ti želiš i kraj priče. Zato mislim da ne treba da se pomire. Ako misli i dalje da živi kao što je živeo, sad sedi, sad ustani, sad nemoj da pričaš, sad pričaj, neka se pomire. Mi znamo kako su oni živeli. Ja za sve to krivim njega, jer je ćutao i ništa nije rekao – naglasila je Slobina sestra.

Kija nije ušla kao ostavljena žena. Ona je ušla sa stavom da ima dečka, pozdravljala je tog Andriju mesecima. Taj Andrija se čak pojavio i na sahrani. Da je ona došla sa stavom da je ušla da odbrani svoj brak, druga bi priča bila – završila je Mirjana.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

https://youtu.be/7U_av-nMSbk

AUTOR: Svet

FOTO: Printscreen