Sin Milorada Mandića Mande
Svet

April 19, 2022 09:02

By

Ogromna tragedija: Šest godina kasnije otkriven tačan uzrok Mandine smrti

Smrt Milorada Mandića Mande opasno je potresla čitavu javnost 2016. godine a sad je otkriven i tačan uzrom smrti 

Glumac Milorad Mandić Manda preminuo je u 55. godini, nakon što mu je pozlilo na sceni tokom izvođenja predstave “Petar Pan” pozorišta “Boško Buha.” Uzrok smrti poznatog glumca bio je srčani udar a sada njegov brat otkriva šta je navodno prethodilo ovoj tragediji…

Pročitajte: Manda je iza sebe ostavio devetogodišnjeg sina, koji je izrastao u lepotana koji majci pravi probleme!

Smrt Milorada Mandića Mande duboko potresla javnost

Brat Milorada Mandića Mande, Nenad, kaže da je legendarnog glumca “ubio kredit za stan i problemi u vezi sa renoviranjem pozorišta Boško Buha”.

On, za domaće medije, navodi da su finansijski problemi ozbiljno narušili Mandino zdravlje zbog čega je preminuo 15. juna 2016. godine na bini dok je igrao predstavu.

– Kada se oženio Anjom digao je kredit da kupi stan. Ali, pošto je već bio u godinama, morao je da plaća osiguranje kako bi se kredit obnavljao. Uzeo je kredit u švajcarcima, jer je tada bio najisplativiji, ali mu je posle godinu i po dana priseo. Plaćao je skoro 100.000 mesečno ratu za kredit. To ga je strašno mučilo. Nije lako svakog meseca zaraditi taj novac, a gde su ostali troškovi.

Nenad otkriva da je posle Mandine smrti Anja navodno imala problem sa bankom, koja nije htela da isplati osiguranje, ali je kredit vraćen zahvaljujući njihovom kumu.

Pročitajte: Nenad Okanović na snimanju serije: Manda će večno biti u mom srcu

Nenad dodaje i da mu je žao što ni šest godina nakon Mandine smrti pozorište nije obnovljeno.

– Dugujemo mu da se pozorište renovira. Tada bi bio miran – naveo je on, prenosi portal “B92”.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso/B92

FOTO: ATA images