Snaja Ivice Dačića otkrila sve o veridbi
Svet

July 28, 2022 11:06

By

Venčanje Milice i Luke: Snaja Ivice Dačića otkrila sve o veridbi, isplivali svi detalji

Snaja Ivice Dačića, Milica Jokić je sa dečkom Lukom Dačićem otputovala na crnogorsko primorje. Spojili su lepo i korisno, dok pevačica nastupa, njen momak uživa, a preko dana uživaju na plažama.

Kako kaže, u srećnoj vezi je sa Lukom, uživaju, ali o veridbi još uvek nije bilo reči.

Pročitajte: Veza sa Lukom je promenila – Dačićeva snaja šokirala javnost jednim potezom (foto)

Sin Ivice Dačića

Foto: Ata Images

Milica Jokić i ranije je isticala da joj je u vezi sa Lukom predivno ali da o večanju još nisu razmišljali. Budući da su već duži vremenski period u ozbiljnoj vezi, veridba i venčanje bi ipak moglo biti logičan sled.

– Sa Lukom sam i to je to. O veridbi još nisam razmišljala – kazala je Milica i otkrila da li će uskoro početi da žive zajedno, s obzirom na to da su u ozbiljnoj vezi.

– Nismo još pričali o tome. Mi smo mladi, uživamo u tome što je lepo i u našoj vezi generalno. Dok je ovako, super je. Videćemo, ko zna, možda i počnemo da živimo zajedno.

Pročitajte: Ponašanje Dačićeve snaje se otelo kontroli – Fotografije otkrile pravo lice Milice Jokić (foto)

Snaja Ivice Dačića

Foto: Rajko Ristić

Mlada pevačica je otkrila i kakva je domaćica, kao i da li je spremna da za samostalan život sa Lukom.

– Iskreno, nikakva sam domaćica. Nisam mu nikada ništa skuvala, postavim mu i iznesem samo ono što je spremno. Možda je sramota što ja ovo pričam, da ne znam ništa da spremim, ali u suštini mlada sam i želim da naučim. Imam 21. godinu i sigurno ću to morati da naučim bez obzira na to čime se mi bavimo. Za pevače važi da nikada ne kuvaju, ali ja zbog sebe hoću da naučim – kazala je Milica za domaće medije.

AUTOR: SVET

IZVOR: 24sedam

FOTO: ATA images