Snajka Dragane Mirkovićsvet portal svet
Svet

May 23, 2024 10:25

By

Ova lepotica je Draganina i Tonijeva nova snajka: Pevačica je posebno ceni iz jednog razloga

Snajka Dragane Mirković bila je uz nju u najtežim trenucima

Kada je u februaru mesecu Dragana Mirković održala koncert u beogradskoj Areni, podršku joj je pružila cela porodica, uključujući i njenog još uvek zakonitog supruga Tonija, sa kojim i tada nije bila u najboljim odnosima.

Deca Manuela i Marko Bijelić bili su joj najevća podrška, a uz pevačicinog sina bila je i snajka Dragane Mirković koja se tada skrivala od fotorportera.

Snajka Dragane Mirković svet portal svet

Instagram printscreen

Snajka Dragane Mirković je lepa Anastasija

Dragana je nedugo nakon koncerta saopštila da se razvodi od Tonija posle 24 godine braka, a deca su joj, kao što se i moglo očekivati, pružila veliku podršku.

I dok je Toni napustio porodično dvorac u Beču i preselio se u raskošnu vilu u Nemačkoj, u kojoj navodno živi s novom devojkom, Manuela i Marko su ostali da žive s Draganom.

Snajka Dragane Mirković svet portal svet

Instagram

U najtežim trenucima uz Draganu je lepa Anastasija Dinić, koja je po svemu sudeći Markova devojka s kojom se zabavlja već nekoliko meseci.

Pročitajte Srceparajuća poruka sina Dragane i Tonija Bijelića o teškom periodu – Izgubio sam sve

Poznato je koliko je Dragana srdačna i kako se ponaša prema ljudima, pa je otvorenog srca prihvatila i Anastasiju koju posebno ceni jer je bila uz Marka u veoma teškim danima za njihovu porodicu.

Snajka Dragane Mirković se, kako saznajemo, bavii grafičkim dizajnom i od Marka je mlađa godinu dana.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Anastasia (@adijanovic)

– Ovo nije pohvala, ali znam da kako sam dobra majka, tako ću biti dobra i svekrva i tašta. Samo neka su to dobri ljudi i da vole moju decu, dobrodošli su u moju porodicu. Marko voli sam da proceni, pa da upozna sa porodicom. U februaru puni tek 23 godine, a jako je ozbiljan, stabilan mlad čovek. U njegov izbor jako verujem i nikad ne bih posumnjala – izjavila je Dragana početkom godine.

Ona je nasmejala sve rekavši da nema šta da “voli ili ne voli” da joj snajka bude pevačica, već da je to stvar njenog sina.

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM