Snajka gine za Novaka
Svet

July 14, 2023 22:00

By

Šta li će Jelena reći na ovo: Saška Veselinov se javno hvali kako troši Novakove milione (foto)

Snajka gine za Novaka, Saška navija svim srcem

Saška Veselinov i Đorđe Đoković obilaze luksuzne destinacije i uživaju u čarima leta. Ovih dana uživaju na jednom od najskupljih ostrva na svetu, ali na najbliže ne zaboravljaju. Naime, ni Mikonos i sav luksuz koji ih okružuje nisu ih sprečili da verno isprate meč Đoletovog brata Novaka Đokovića, pa smo imali priliku da vidimo kako snajka gine za Novaka dok ga bodri.

Pročitajte: Jelena i Novak nikad srećniji – Njihova porodica ima poseban razlog za slavlje, čestitke samo pristižu

Snajka gine za Novaka

Instagram

Naime, prvi reket Srbije “počistio” je danas tenisera Janika Sinera tokom polufinala na prestižnem turniru “Vimbldon”, a Saška i Đole su ispratili svaki set dok su odmarali na terasi svog luksuznog smeštaja.

Pročitajte: Ništa nije kao što izgleda, procureo Jelenin i Novakov razgovor – Teniser doživeo pomračenje uma

Snajka gine za Novaka

Jasno se na fotografijama i snimcima vidi kako snajka gine za Novaka budući da sa Đoletom prati svaki Noletov potez na Vimbldonu. A osim toga, nakon Novakove pobede, Saška je okačila i viralnu fotku na kojoj je Novakova faca, a u opisu fotke stoji: ‘Kad Saška Đoletova provuče karticu’ a onda je snajka vickasto dodala ‘Kad jedna kartica zablokira, čekam da mi Nole pošalje drugu’ – napsala je Saška koja je očito vrlo prihvaćena u familiji Đoković čim je slobodna da se ‘šali’ i sa karticama.

Pročitajte: Novakova vila na Kosmaju pojam je luksuza- Za ovaj raj platio je Eleni Karaman 3 miliona evra FOTO

Snajka gine za Novaka

AUTOR: Svet

IZVOR: Svet

FOTO: Ata Images/Printskrin/Instagram