Snajka gine za Novaka
Svet

April 25, 2022 15:26

By

Saška i Jelena: Modni okršaj snajki porodice Đoković (FOTO)

Snajke porodice Đoković potpuno su različite

Jelena Đoković i Saška Veselinov viđene su u javnosti tokom trajanja turnira Serbia Open u Beogradu, a iako nisu sedele zajedno, mnogi su, nakon fotografija koje su se pojavile, bili zapanjeni koliko se razlikuju. Naime, snaje Đokovića došle su da podrže Novaka, a svi prisutni pratili su svaku njihovu reakciju i korak.

Snajke porodice Đoković zajedno bodrile Novaka

Ipak, ono što je definitivno bilo u prvom planu, jesu stajlinzi dveju dama, koje su se potpuno drugačije obukle. Supruga Novaka Đokovića, kao i većinu vremena, bila je obučena izuzetno skromno i u skladu sa prilikom, a na majici nosila je Noletov lik i sve vreme ga vatreno bodrila.

jelena đoković

S druge strane, nešto udaljenija od Jelene, stajala je nova devojka Đorđa Đokovića. Atraktivna Saška Veselinov mogla bi poneti titulu najupečatljivije obučene na pomenutom turniru. Naime, bivša voditeljka ponela je neon roze kombinaciju, šorc i sako, a outfit je upotpunila sa belim šeširom i naočarama za sunce jarke boje.

Pročitajte: Više nema dileme: Dijanu i Jelenu razdvojila nova snajka porodice Đoković

Iako su svi posmatrali meč koji je igrao naš najbolji teniser, bilo je i onih koji su ispratili ovaj “modni okršaj” snaja Đokovića.

Stajling koje snajke porodice Đoković se vama više dopada?

IZVOR: STORY

FOTO: ATA IMAGES