Svet

8 Novembra, 2020 21:00

Snežana Đurišić IZBACILA Vanju iz SPAVAĆE SOBE!

Snežana Đurišić je svela svoje nastupe na minimum, ali zato njen dragi radi punom parom.

Vanja svakodnevno rizikuje da se zarazi

Doktor Vanja Milošević ni tokom prva dva udara korone nije odsustvovao iz bolnice gde je zaposlen, a sada kada se epidemiološka situacija veoma pogoršala dan i noć je sa bolesnicima.

Kako piše u novom broju magazina GOSSIP,  Snežana razume da je položio Hipokratovu zakletvu i da će po cenu svog zdravlja lečiti pacijente, ali nije joj svejedno kad posle dežurstva od 24 sata Vanja dođe kući, a kontakt sa zaraženim od korone nije mogao da izbegne. Iako su svi lekari maksimalno zaštićeni, Sneška mu ne da da legne u njihovu spavaću, nego ga lepo zamoli da za svaki slučaj prenoći u drugoj sobi.
Naravno, pre toga, pravo s vrata mora pod tuš, a onda se sva njegova odeća dezinfikuje i pere. Njemu je to smešno i zabavno, razume sve i ne ljuti se. On je podržava u odluci da ne nastupa dok virus hara, a na snimanja emisije Zvezde Granda svaki put je lično odvozi i vraća kući.
Snežani teško pada i što je odvojena od ćerke i unuka koji žive u Njujorku, ali stalno se čuju preko skajpa i slažu se da je najpametnije sačekati da se ova pošast malo smiri.

AUTOR: GOSSIP

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET