snezana djurisic
Star

October 2, 2021 19:00

By

Snežana Đurišić na LEKOVIMA zbog SINA Marka!

Snežana Đurišić na lekovima se trudi da prikrije brigu i bes zbog novih afera u koje je upleo sin Marko, međutim, u sebi se jede i uopšte joj nije dobro!

Snežana Đurišić na LEKOVIMA

Sneška se trudi da se izdigne od svih tih priča, ali ipak je Marko njeno dete, boli je sve ovo što se dešava. Mnogo se razočarala i potresla kada je videl da se javljaju prevareni i oštećeni ljudi i upiru prstom u njenog Marka. Vanja je sve vreme uz nju, teši je i daje joj terapiju za smirenje, jer joj je od stresa opet skočio pritisak. Na svu tu muku počela su i snimanja Zvezda Granda, na koja Snežana kao pravi profesionalac dolazi nasmejana, a u sebi hoće da pukne od muke i sramote objašnjava izvor blizak pevačici i nastavlja.

snezana djurisic i vanja

Kao i ranije Snežana ne želi da priča na tu temu, ali znam da je obavila ozbiljan razgovor sa Markom. Zamolila ga je i sto puta ranije da prestane se glupostima jer je otac dvoje dece i ne priliči mu da ga vezuju za krađe i sitan kriminal. Njegovo ponašanje definitivno ne vodi ničemu osim u propast. Majka mu je i teško joj je da sluša takve priče o njemu. Zdravstveno pada zbog cele situacije i narušava sebi zdravlje.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR